Αντζελίνα Τζολί: «Έπαθα παράλυση Bell»

Οι αμφιβολίες της για τον ρόλο της Κάλλας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα ψυχοσωματικά προβλήματα που της προκάλεσε το πολύκροτο διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ μοιράστηκε για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στο περιοδικό της Wall Street Journal.

Η ηθοποιός μίλησε για το άγχος της και τη θεραπεία που ακολούθησε μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους.

Μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι έχει τις αμφιβολίες της σχετικά με τον επερχόμενο ρόλο της ως τραγουδίστριας Μαρίας Κάλλας και μέσω αυτού, παρατηρεί τα γνωστά σημάδια έντασης να καταλαμβάνουν το σώμα της. Αποκάλυψε δε, ότι λίγο πριν το διαζύγιο, έπαθε σύνδρομο ή παράλυση του Bell.

«Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο στρες. Το σάκχαρό μου στο αίμα ανεβοκατεβαίνει. Ξαφνικά, έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου, έπαθα παράλυση του Bell».

«Οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες»
Σε άλλο σημείο, τόνισε ότι η προσωπική της ζωή δεν περιλαμβάνει ραντεβού και εξόδους, μιας και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω πραγματικά... κοινωνική ζωή. Συνειδητοποίησα ότι οι πιο στενοί μου φίλοι είναι πρόσφυγες. Ίσως τέσσερις στις έξι από τις γυναίκες που έχω κοντά μου προέρχονται από πόλεμο και συγκρούσεις».

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ το 2016, λίγο αφότου τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε την ίδια και δύο από τα παιδιά τους πάνω σε ιδιωτικό τζετ.

Ο 59χρονος ηθοποιός φέρεται να ήταν «λεκτικά υβριστικός και σωματικά βίαιος με τα παιδιά του» ενώ ήταν μεθυσμένος μέσα στο αεροπλάνο. Ο ίδιος έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς. Το FBI διερεύνησε τους ισχυρισμούς αλλά αποφάσισε να μην ασκήσει ποινικές διώξεις.

Η Τζολί και ο Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016 και τα τελευταία επτά χρόνια οι συναντήσεις του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, γίνονται κυρίως μέσα σε μια δικαστική αίθουσα, για τις διάφορες οικονομικές και προσωπικές τους διαφορές.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!