6 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για το La Casa De Papel

Και τα μαθαίνουμε μια μέρα πριν βγει στις οθόνες η τέταρτη σεζόν 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λόγω καραντίνας το Netflix έχει πάρει φωτιά. Πολλοί παρακολουθούμε σε επανάληψη σειρές που σημείωσαν τεράστια επιτυχία και ένα παραπάνω αν πλησιάζει και η ημερομηνία για να προβληθεί στις οθόνες η καινούργια σεζόν. Mια τέτοια σειρά είναι και το La Casa De Papel, της οποίας η τέταρτη σεζόν έρχεται στις οθόνες μας, αύριο στις 3 Απριλίου στο Netflix.

Ας δούμε όμως κάποια πράγματα που δεν ξέραμε για την πετυχημένη σειρά:

1. Οι ηθοποιοί μαθαίνουν την πλοκή, την εξέλιξη και τον ρόλο τους ανά επεισόδιο και σύμφωνα με τον Álvaro Morte (Καθηγητής) στέλνουν μεταξύ τους μηνύματα ενθουσιασμού κάθε φορά που παραλαμβάνουν το σενάριο.

2. Ο χαρακτήρας της Tokio, είναι εμπνευσμένος από τη Mathilda (Natalie Portman) στην ταινία Léon (1994).

tokio casa de papel

3.Tο κτίριο που παρουσιάζεται ως το Νομισματοκοπείο της Ισπανίας είναι στην πραγματικότητα το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας της Ισπανίας, ενώ τα εσωτερικά γυρίσματα έγιναν σε στούντιο, διαμορφωμένο βάση της αρχιτεκτονικής που προτιμούσε το δικτατορικό καθεστώς του Franco (σκούρα γκρι χρώματα και μεγάλους όγκους).

4.Η αρχική σκέψη ήταν όλοι οι συμμετέχοντες στη ληστεία να έπασχαν από κάποια ανίατη ασθένεια σε τελικό στάδιο. Αυτός θα ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο θα ρίσκαραν τη συμμετοχή τους σε μια τόσο επικίνδυνη επιχείρηση.
LACASADEPAPEL 768x432

6.O Berlin με τον Profesor είναι στην πραγματικότητα ετεροθαλή αδέρφια.

5. Το τραγούδι Bella Ciao έγινε, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο αντιφασιστικός ύμνος για την ελευθερία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!