Χωρίς Release Athens και Eject Festival και φέτος

Νέα ημερομηνία για τους Judas Priest το 2022.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/04/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα γίνει με τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί. Τι θα γίνει με Deep Purple και Celine Dion;

Η ανακοίνωση της ακύρωσης του Eject Festival για δεύτερο συνεχές καλοκαίρι λόγω του Covid-19 έρχεται να προστεθεί στην ακύρωση του Release Athens που προηγήθηκε, αλλά και του Rockwave Festival που αναμένεται με τη σειρά του να κοινοποιήσει σχετική ανακοίνωση.
Τα δύο μεγάλα φεστιβάλ της πόλης που διεξάγονται κάθε χρόνο στο Δέλτα Φαλήρου, το Eject που θα φιλοξενούσε μεταξύ άλλων ονομάτων τους Red Hot Chili Peppers και το Release Athens Festival με την μεγάλη επετειακή συναυλία των Judas Priest, όπως ανακοίνωσαν θα μεταφερθούν οι ημερομηνίες των συναυλιών τους το καλοκαίρι του 2022 με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά και αυτή τη φορά θα διεξαχθούν κανονικά.

Αναμένεται να δούμε αν θα ισχύσει το ίδιο και με το Rockwave Festival που θα φιλοξενούσε στη Μαλακάσα τους Deep Purple και τους Opeth, δηλαδή να μεταφερθούν οι ημερομηνίες εμφάνισης των γκρουπ το καλοκαίρι του ’22. Το ίδιο ερωτηματικό είναι και η συναυλία της Celine Dion που είχε προγραμματιστεί από πέρυσι.

Η σχετική ανακοίνωση του Eject αναφέρει σχετικά:

«Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε στην ακύρωση του Eject Festival για δεύτερη συνεχή χρονιά. Με γνώμονα την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων, επί μήνες δουλεύουμε για διάφορα πλάνα και προσπαθούσαμε να βρούμε λύση» αναφέρουν οι διοργανωτές στην επίσημη ανακοίνωσή τους ενώ ενημερώνουν πως όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την διοργάνωση του 2022 ή να τα ανταλλάξουν, από τις 7 Ιουνίου κι έπειτα, με voucher ίδιας αξίας το οποίο θα τους εξασφαλίζει την είσοδο σε οποιαδήποτε μελλοντική συναυλία της ίδιας εταιρείας.»

Η σχετική ανακοίνωση του Release Athens Festival αναφέρει:

Λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων στον εμβολιασμό για τον Covid-19 σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι Judas Priest αποφάσισαν να αναβάλλουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους για την επόμενη χρονιά. Η νέα ημερομηνία για την Ελλάδα είναι η Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, στο Κλειστό Φαλήρου, στο πλαίσιο του Release Athens 2022. Ακολουθεί η ανακοίνωση του συγκροτήματος:

«Δυστυχώς, λόγω συνεχιζόμενων θεμάτων με τον εμβολιασμό για τον Covid-19 στην Ευρώπη ενημερωθήκαμε πως η περιοδεία του 2021 δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί όπως είχε σχεδιαστεί. Όλες οι ημερομηνίες επαναπρογραμματίζονται για το 2022 και όλα τα εισιτήρια ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες».

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση των Judas Priest, τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία, ενώ η προπώληση συνεχίζεται στο releaseathens.gr και το viva.gr. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ισχύουσες αποφάσεις, στο link: releaseathens.gr/voucher-info/

Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες όταν υπάρξουν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και οι αντίστοιχες επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς σχετικά με τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Από τη μεριά μας, βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους καλλιτέχνες όμως, όπως γίνεται αντιληπτό, τα πάντα εξαρτώνται από την πορεία της πανδημίας, τον ρυθμό με τον οποίο προχωράει ο εμβολιασμός και τις κυβερνητικές αποφάσεις - παράγοντες πού δεν είμαστε σε θέση ούτε να προβλέψουμε ούτε να επηρεάσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια όλων μας - συντελεστών, κοινού, εργαζομένων, συνεργατών - παραμένει η βασική μας προτεραιότητα, πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Ευχαριστούμε για την υπομονή και την υποστήριξη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!