Χαραλάμπους: Την Παρασκευή στο «Χαμάμ» και τα Σάββατα στο «Ίχνος»

Ο καλός λαϊκός ερμηνευτής σμίγει με τον Θανάση Βασιλά και την Κική Λουκά και μετά τραγουδά «για αγάπες και λιμάνια».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Βασίλης Χαραλάμπους τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί -πέρα από τις εμφανίσεις του σε πίστες, clubs και εκδηλώσεις- σειρά παραστάσεων με αφιερώματα σε πρωτομάστορες του ελληνικού τραγουδιού.

Δεν είναι τυχαίο ότι και δισκογραφικά έχει παρουσιάσει νέα τραγούδια με τον σπουδαίο Τάκη Σούκα σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη, ενώ ετοιμάζει με τους δύο δημιουργούς και την καινούρια πρότασή του.

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου ο Χαραλάμπους θα βρεθεί στη σκηνή του Χαμάμ στα Άνω Πετράλωνα πλαισιωμένος από την καλή ερμηνεύτρια Κική Λουκά και το δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και ικανό συνθέτη Θανάση Βασιλά.

Το αφιέρωμά τους στο καλό λαϊκό τραγούδι θα ξεκινήσει απ’ τον Μάρκο, τον Τσιτσάνη και τον Χιώτη και με οδηγούς τον Άκη Πάνου, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Αντώνη Ρεπάνη, τον Τάκη Μουσαφίρη, τον Θανάση Πολυκανδριώτη και τον Σούκα θα φτάσει έως τις μέρες μας.

Τα Σάββατα 2 και 9 Νοεμβρίου, ο Χαραλάμπους θα καταθέσει στη μουσική σκηνή «Ίχνος» στο Πειραιά ένα πρόγραμμα με τον τίτλο «Τραγούδια για αγάπες και λιμάνια». Καθαρόαιμα λαϊκά και ατμοσφαιρικές στιγμές πολλές εκ των οποίων φέρουν την σφραγίδα των δημιουργών που αναφέρθηκαν παραπάνω αλλά και σύγχρονες στιγμές.
aaaaixn

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!