Βασίλης Καρράς: Έρχεται η βιογραφία του

Πώς θα λέγεται και πότε θα κυκλοφορήσει.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Για τη βιογραφία του Βασίλη Καρρά και τον τίτλο με τον οποίο θα κυκλοφρήσει μίλησε ο Θάνος Κανούσης στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα!".

Ο βιογράφος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν πριν λίγα χρόνια όταν ο Βασίλης Καρράς του τηλεφώνησε και του είπε: "'Ελα ξεκινάμε".

Ο Θάνος Κανούσης ανέφερε ότι η βιογραφία του Βασίλη Καρρά είναι έτοιμη, αλλά είχαν επιλέξει να μην την εκδώσουν ώστε "να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του".

"Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, συγκεντρώσαμε μεγάλο υλικό κι αυτό το υλικό το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με τον Βασίλη παρόντα αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για δύο λόγους: να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήθελε να είναι παρόν στην παρουσίαση. Η οικογένεια θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί το βιβλίο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θάνος Κανούσης.

"Συγκινούνταν όταν περιέγραφε τα παιδικά του χρόνια. Ξεκινήσαμε το βιβλίο με ένα Βασίλη Καρρά υγιέστατο και φτάσαμε το 2023, με όλα τα γνωστά προβλήματα της υγείας του. Ο τίτλος της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά θα είναι “Καλησπέρα και καλή βραδιά”", αποκάλυψε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!