To ogdoo.gr με τον Αλκίνοο στην Βρετανία

(VIDEO) Ο Γιώργος Μυζάλης ταξιδεύει με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη σε Αγγλία & Σκωτία και καταγράφει καθημερινά στο ogdoo.gr στιγμές από το πριν και το μετά των εμφανίσεών του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι διαλεκτοί συνοδοιπόροι του θα δώσουν στα τέλη του Γενάρη τρεις παραστάσεις σε Αγγλία και Σκωτία.

Το ogdoo.gr θα είναι μαζί τους απ’ το ξεκίνημα του ταξιδιού τους μέχρι και την επιστροφή τους.

Ο Γιώργος Μυζάλης, ως ένας on the road reporter θα καταγράφει στιγμές του ταξιδιού τους, απρόβλεπτα, παραλειπόμενα, αθέατες πτυχές, δηλώσεις και αντιδράσεις τους αλλά και εικόνες της διαδρομής τους εντός και εκτός σκηνής.

Έτσι μέσα από τα δημοσιεύματά του στο ogdoo.gr θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία, κι εσείς κι εμείς, να βρισκόμαστε κατά κάποιον τρόπο στο πλευρό του Αλκίνοου και των συνεργατών του.

Η περιοδεία και ειδικά στο εξωτερικό δεν είναι μια απλή υπόθεση. Έχε παραμέτρους, λεπτομέρειες και συχνά προβλήματα άγνωστα στους μη μυημένους.

Έχει όμως και ομορφιές μοναδικές, γοητευτικές καθώς και μια πρωτόγνωρη αίσθηση ελευθερίας και επικοινωνίας.

Η σχέση με το κοινό, ο τρόπος που συνδημιουργεί με τον καλλιτέχνη είναι μια ακωδικοποίητη μυσταγωγία… που διαφέρει κάθε φορά.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε μεστά το πώς ένας καλλιτέχνης με την προσωπικότητα, τη συνέπεια και το ανάστημα του Αλκίνοου Ιωαννίδη αντιμετωπίζει τις παραστάσεις και όσα γνωστά αλλά και απρόβλεπτα αυτές προϋποθέτουν.

Το ίδιο ισχύει και για τους πραγματικά σπουδαίους μουσικούς που τον συντροφεύουν.

Ο Γιώργος Μυζάλης με την επάρκεια και την διεισδυτική ματιά θα μας μεταφέρει το κλίμα, την ατμόσφαιρα, τις ορατές και υποδόριες δονήσεις αυτών των παραστάσεων.

Λάβετε θέσεις. Το ταξίδι αρχίζει…

Μόνο στο ogdoo.gr

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!