Το νέο τραγούδι του Bruce Springsteen θα παίξει σε ταινία

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ένα τρυφερό τραγούδι με τίτλο «Addicted to Romance»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Rebecca Miller σκηνοθετεί μία ρομαντική κωμωδία με πρωτότυπο τίτλο «She Came to Me», στην οποία ένας καταξιωμένος συνθέτης κλασικής μουσικής απελπισμένα αναζητά έμπνευση για να ανεβάσει μία επιτυχημένη όπερα. Όταν συναντά μία ιδιόρρυθμη γυναίκα που εργάζεται ως καπετάνιος ρυμουλκού βρίσκει σε αυτή τη μούσα του και ενθαρρύνεται από τη θεραπεύτρια σύζυγό του να εμπιστευτεί το ένστικτό του. Καθώς όμως η καριέρα του φαίνεται να απογειώνεται, η προσωπική του ζωή καταρρέει…

Η Rebecca Miller είναι δηλωμένη fan του διάσημου τραγουδοποιού Bruce Springsteen, αφού ήδη στην προηγούμενη ταινία της «Maggie’s Plan» είχε χρησιμοποιήσει την τεράστια επιτυχία του «Dancing in the Dark».

Αυτή τη φορά όμως, για την ταινία «She Came to Me», ήθελε ένα καινούργιο τραγούδι και ο κρυφός της πόθος έγινε πραγματικότητα.

Η ίδια δήλωσε ότι απευθύνθηκε στον Bruce Springsteen, ο οποίος αφού είδε την ταινία έγραψε το τραγούδι «Addicted to Romance» μέσα σε λίγες ημέρες…

Στο τραγούδι «Addicted to Romance» συμμετέχει στα φωνητικά και η σύζυγος του Bruce Springsteen, Patti Scialfa.

Το κοινό θα απολαύσει την επίσημη πρώτη εκτέλεση στους τίτλους τέλους της ταινίας «She Came to Me», που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2023.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Peter Dinklage, Marisa Tomei, Joanna Kulig, Brian d'Arcy James, Anne Hathaway, κλπ..

Ακούστε το νέο τραγούδι «Addicted to Romance» του Bruce Springsteen:



Δείτε το trailer της ταινίας «She Came to Me»:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!