Το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» έγινε ακουστική μπαλάντα

(ΑΚΟΥΣΤΕ)  Από την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Γιώργη Χριστοδούλου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για όσους μεγάλωσαν στα'90's της είναι αδύνατο να μη θυμούνται μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής.

Ένα τραγούδι από το μακρινό 1990, που σημάδεψε τα ανέμελα καλοκαίρια -και όχι μόνο- της χρυσής εποχής των '90s. Και δεν είναι άλλο από το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» του Μιχάλη Ρακιντζή, που γνώρισε τεράστια επιτυχία από τη φωνή της Σοφίας Αρβανίτη

23 χρόνια μετά η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου ενώνουν τις φωνές τους και μεταμορφώνουν τον καλοκαιρινό «ύμνο» της δεκαετίας του '90 σε μία τρυφερή, ακουστική μπαλάντα για δύο με την κλασική κιθάρα και τα έγχορδα να πρωταγωνιστούν.

Η μακρόχρονη φιλία των δύο ερμηνευτών και η συνύπαρξή τους σε ζωντανές εμφανίσεις έφερε αβίαστα την ιδέα για μια συλλογή από ντουέτα με τραγούδια απρόβλεπτα, τραγούδια που μπορούν να ακουστούν διαφορετικά, αποκτώντας μια νέα ζωή. Ανδριάνα και ο Γιώργης με τις ζεστές φωνές και την ερμηνεία τους και ο Δημήτρης Συλβέστρος με τη δημιουργία του βίντεο ξαναδιαβάζουν έναν pop στίχο των 90s με φόντο τα τωρινά, τραυματισμένα, καλοκαίρια μας.

Τη διασκευή έκανε η Ανδριάνα Μπάμπαλη που παίζει και την κλασική κιθάρα, ενώ την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Άκης Κατσουπάκης. Βιολί και βιολοντσέλο έπαιξαν αντίστοιχα ο Arben Kadesa και ο Σταύρος Παργινός.

Ακούστε το κομμάτι, το οποίο συνοδεύεται από ένα νοσταλγικό βίντεο.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!