Τίτλοι τέλους για τους Black Sabbath

Οι θρύλοι του Heavy metal, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Όζι Όσμπορν στο Metal Hammer ξαναμπαίνουν στο στούντιο ενώ το 2015 θα περιοδεύσουν για μία ακόμα, τελευταία, φορά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/10/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλα τα ωραία κάποτε έχουν ένα τέλος! Έτσι και για τους Black Sabbath έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πουν αντίο στην πολύχρονη και πολύ πετυχημένη πορεία τους. Κι ενώ αναμένετε το καινούργιο άλμπουμ τους ο Όζι Όσμπορν με μια δήλωση του, ρίχνει τους τίλους τέλους στη μεγάλη ιστορία του συγκροτήματος.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του για όσα πρόκειται να συμβούν στο στρατόπεδο των Black Sabbath στο άμεσο μέλλον, ο Όζι Όσμπορν δήλωσε τα ακόλουθα:

«Θα κάνω μία ακόμη περιοδεία και ένα ακόμη άλμπουμ με τους BLACK SABBATH και μετά πιστεύω πως δε θα ξαναχρησιμοποιήσουμε το όνομα. Και μετά από αυτό θα ασχοληθώ ξανά με το solo υλικό μου. Είμαι χαρούμενος για όσα έκανα με τους BLACK SABBATH. Το μόνο απογοητευτικό ήταν πως ο Bill Ward δεν έκανε την περιοδεία για λόγους που πιστεύω έχουν να κάνουν με τα οικονομικά. Θα ήταν σπουδαίο για αυτόν να ξεκαθάριζε όλα τα προβλήματα για την επόμενη περιοδεία. Θα ήταν σπουδαίο για τους τέσσερίς μας να τελειώσουμε μια υπέροχη εμπειρία και ό,τι καταφέραμε. Ο Tommy Clufetos έκανε σπουδαία δουλειά. Είναι σπουδαίος drummer, αλλά δεν είναι Bill Ward».

Την ίδια στιγμή ο Tony Iommi ανέβασε φωτογραφία στα social media από την 1η μέρα του ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κόβεντρι. Ο κιθαρίστας των Sabbath διδάσκει μουσική και σύνθεση στους μαθητές, οι οποίοι βέβαια ζητούν μόνιμα αυτόγραφα!
tomi-lee-thumb-large
Υπεύθυνος: Βαγγέλης Σπυράκης
Πηγή: http://www.enet.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!