Τα “Top 10” U.K. charts την εβδομάδα #2, 2021

Τα Top 10 της δεύτερης εβδομάδας του Ιανουαρίου στα Βρετανικά Official Charts.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου οι Little Mix με το τραγούδι «Sweet Melody» βρίσκονται στην κορυφή των Βρετανικών Official Charts!

Ενώ έχουμε και εννιά νέες εισόδους στα Top 10, οι οποίες περιλαμβάνουν και μερικές επιστροφές από το 2020:

Στην πρώτη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 2, συναντάμε τον Ed Sheeran με το τραγούδι «Afterglow». Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου και ο τραγουδοποιός δήλωσε ότι το κάνε δώρο στους fans του για τα Χριστούγεννα.

Στη δεύτερη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 3, το τραγούδι «Whoopty» του ράπερ Cj επιστρέφει στην κορυφαία δεκάδα μετά από μόλις 2 εβδομάδων απουσία.

Στην τρίτη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 4, βρίσκεται ο Justin Bieber με το ολοκαίνουριο τραγούδι του «Anyone». Το τραγούδι κυκλοφόρησε την 1η Ιανουαρίου αλλά ο καλλιτέχνης είχε ανακοινώσει στους fans του την ύπαρξη του νέου του τραγουδιού από πέρσι τον Απρίλιο, μέσω Instagram.

Στην τέταρτη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 5, η Dua Lipa με το τραγούδι «Levitating» επιστρέφει στην κορυφαία δεκάδα μετά από απουσία 4 εβδομάδων.

Στην πέμπτη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 6, συναντάμε τον Ιρλανδό Dj Shane Codd με το τραγούδι «Get Out Of My Head». Το τραγούδι κυκλοφόρησε πέρσι τον Μάιο και ο καλλιτέχνης δήλωσε ότι ήθελε να βγάλει από το μυαλό του την πανδημία.

Στην έκτη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 7, βρίσκεται ο πρωτοεμφανιζόμενος 17χρονος Αυστραλός τραγουδοποιός Kid Laroi με το τραγούδι «Without You». Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου και περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο album του καλλιτέχνη με τίτλο «F*ck Love». Φαίνεται πως το 2021 μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και νέα ταλέντα!

Στην έβδομη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 8, η Ariana Grande με το τραγούδι «34+35» επιστρέφει στην κορυφαία δεκάδα μετά από απουσία 3 εβδομάδων.

Στην όγδοη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 9, η 17χρονη Tate McRae από τον Καναδά, επιστρέφει στην κορυφαία δεκάδα με το τραγούδι «You Broke Me First», μετά από απουσία 4 εβδομάδων.

Και στην ένατη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 10, συναντάμε το τραγούδι «Paradise» των Meduza με τον Dermot Kennedy. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 30 Οκτωβρίου αλλά στις 31 Δεκεμβρίου ανέβασαν το νέο τους video clip και το τραγούδι απογειώθηκε.

Αναλυτικά, αυτή την εβδομάδα έχουμε:

Στο Νο. 1: δηλαδή 8 θέσεις πιο πάνω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «Sweet Melody» - Little Mix:

Στο Νο. 2: η πρώτη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Afterglow» - Ed Sheeran:

Στο Νο. 3: η δεύτερη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Whoopty» - CJ:

Στο Νο. 4: η τρίτη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Anyone» - Justin Bieber:

Στο Νο. 5: η τέταρτη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Levitating» - Dua Lipa:

Στο Νο. 6: η πέμπτη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Get Out Of My Head» - Shane Codd:

Στο Νο. 7: η έκτη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Without You» - Kid Laroi:

Στο Νο. 8: η έβδομη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «34+35» - Ariana Grande:

Στο Νο. 9: η όγδοη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «You Broke Me First» - Tate McRae:

Στο Νο. 10: η ένατη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Paradise» - Meduza Ft. Dermot Kennedy:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!