Συναυλία - αφιέρωμα στον Γιάννη Τζουανόπουλο στον Τύρναβο

Θα τραγουδήσουν η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Σουλτάτου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και ο Γιώργος Αδαμόπουλος.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με μια μεγάλη συναυλία που θα γίνει την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 7:30 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο Τυρνάβου με ελεύθερη είσοδο, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Τυρνάβου θα τιμήσει τον πολυπράγμονα στιχουργό, ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Τζουανόπουλο.

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος είναι, εδώ και τριάντα χρόνια, καλλιτεχνικός διευθυντής της Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο λόφο του Άη - Γιάννη στα Μακρίσια της Ολυμπίας, συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο μέρος (αν όχι το σύνολο) των σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών και ερμηνευτών.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του δήμου και της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλίας, θα τραγουδήσουν η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Σουλτάτου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Γιώργος Αδαμόπουλος και ο Πάνος Κράιας, ενώ μαζί με τη Φιλαρμονική θα συμπράξουν οι σολίστες του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης (που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του) και Γιάννης Σταματογιάννης.
01.Tzouanopoylos Tyrnavos2
Μαζί με τη Φιλαρμονική, θα συμμετάσχουν επίσης η χορωδία του Πολιτιστικού συλλόγου Τυρνάβου, η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Πλαταμώνα και ο σύλλογος γυναικών Τυρνάβου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της Φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου Θέμης Σαμαντζής.
02.Tzouanopoylos Tyrnavos
Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου «Κοτοπούλη - REΧ», ο Γιάννης Τζουανόπουλος βραβεύθηκε από το Τ.Α.Σ.Ε.Η. των Ελλήνων ηθοποιών στο Εθνικό Θέατρο για την προσφορά του στον Απόδημο Ελληνισμό και τη δράση του σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Ευρώπη.

Στη φωτογραφία, ένα στιγμιότυπο από την εκδήλωση με τον Γιάννη Τζουανόπουλο, την ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου και τον ερμηνευτή Βασίλη Γισδάκη, που μαζί με τους μουσικούς Νίκο Γύρα και Γιάννη Σταματογιάννη παρουσίασαν το τραγούδι «Σινεμά» σε μουσική του Μανόλη Ανδρουλιδάκη, που ερμήνευσε στη δισκογραφία ο Μανώλης Μητσιάς.
03.Tzouanopoylos Tyrnavos4

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!