Στέφανος Κορκολής & Σοφία Μανουσάκη: «Μουσικές ιστορίες» στις Γραμμές

Μια συναρπαστική παράσταση με τραγούδια και μελωδίες που έχουμε αγαπήσει.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη πορεία τους και οι Μουσικές τους Ιστορίες βρίσκουν την ιδανική στέγη στις Γραμμές από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, για τα Σάββατα του Δεκεμβρίου και τις ημέρες των εορτών.

Ένας σπουδαίος συνθέτης, ένα είδωλο που λατρεύτηκε με πάθος, ένας διεθνούς φήμης καλλιτέχνης με παγκόσμια καταξίωση, ο Στέφανος Κορκολής δημιουργεί μια συναρπαστική παράσταση με τραγούδια και μελωδίες που έχουμε αγαπήσει.

Με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη που μαγεύει από το πρώτο λεπτό με το μοναδικό συνδυασμό ερμηνείας, παρουσίας, ήθους και ευγένειας, αφηγούνται με νότες τη μουσική του διαδρομή.

Η διαδρομή ξεκινά με την «κλασσική» μουσική ιστορία του Στέφανου, περνά στις τεράστιες επιτυχίες του που έχουν αφήσει εποχή, σε τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών που έχει ενορχηστρώσει, σε τραγούδια που έχει γράψει για άλλους ερμηνευτές, προσεγγίζει τραγούδια που έχει αγαπήσει αληθινά και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με τους «φίλους» (όπως συνηθίζει να αποκαλεί τον κόσμο που τον τιμά με την παρουσία του) και τέλος μεγάλων δημιουργών που σηματοδοτούν τη μουσική ιστορία της ίδιας της Ελλάδας μας.

Κάπως έτσι, σε ένα πρόγραμμα θα συναντηθούν ο Γιάννης Σπανός με το Μάνο Λοϊζο, ο Μίκης Θεοδωράκης με το Θάνο Μικρούτσικο, ο Μάνος Χατζιδάκις με το Σταύρο Ξαρχάκο.

Συντελεστές

Σοφία Μανουσάκη: τραγούδι

Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά, πλήκτρα
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα, κρουστά, τραγούδι
Σπύρος Γεωργαντάς: κιθάρες, τραγούδι
Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο

Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι
IMG 6079

Info:


Από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου
Ημέρες παραστάσεων: 14, 21, 24, 25, 28, 31 Δεκεμβρίου 2019 και 4 Ιανουαρίου 2020

Προπώληση: viva.gr

«Γραμμές»
Κωνσταντινουπόλεως 111, Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων: 2103477058 - 6945106604

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!