Skyfall από την Adele για τον James Bond!

Η Adele, η 24χρονη βρετανίδα βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός, πρόκειται να παρουσιάσει το τραγούδι της...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

νέας ταινίας του James Bond με τίτλο Skyfall“, το οποίο έγραψε και συνέθεσε η ίδια. Το αναμενόμενο κομμάτι, θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει μετά τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο “21”, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2011.

Η Adele θα κυκλοφορήσει το τραγούδι την Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2012 στην επίσημη ιστοσελίδα της, για να συμπέσει με την 50η επέτειο των ταινιών του διάσημου κατασκόπου και τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας James Bond. Το κομμάτι γράφτηκε σε συνεργασία με τον επί σειρά ετών συνεργάτη της Paul Epworth και ηχογραφήθηκε στο στούντιο των Beatles , στην οδό Abbey του Λονδίνου, με τη συνοδεία 77μελούς ορχήστρας.

Μεταξύ των τραγουδιστών που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια για ταινίες του πράκτορα 007 τις τελευταίες πέντε δεκαετίες είναι η Shirley Bassey ("Diamonds Are Forever" το 1971 και "Moonraker" το 1979), ο Paul cCartney το "Live and Let Die" το 1973 και πιο πρόσφατα, το 2002, η Madonna το "Die Another Day". Ο Jack White και η Alicia Keys τραγούδησαν το "Another Way To Die" για την ταινία του 2008 "Quantum of Solace".

Το "Skyfall" είναι η 23η ταινία της σειράς James Bond και η τρίτη στην οποία πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στις 26 Οκτωβρίου και στις ΗΠΑ στις 6 Νοεμβρίου.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!