Silva Screen/Supreme Songs: Παγκόσμια αντιπροσώπευση σημαντικών Ελλήνων δημιουργών

Μανώλης Χιώτης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Εύη Δρούτσα, Βασίλης Κελαϊδής, Μαργαρίτα Παπαϊωάννου Δρούτσα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει γνωστές οι εκχωρήσεις σε τρίτους των πνευματικών δικαιωμάτων διαφόρων διάσημων ονομάτων όπως ο Bob Dylan, ο Neil Young, οι Red Hot Chili Peppers, οι Guns’n’Roses, η Stevie Nicks καί πολλοί άλλοι.

‘Ετσι και στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια, άρχισε να δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό η ανεξάρτητη εκδοτική και εταιρία παραγωγής αγγλικών συμφερόντων Supreme Songs/Silva Screen Records, μέσω των ελλήνων εκπροσώπων της, γνωστών στα μουσικά δρώμενα, Μαίρης Μπράβου και Ηλία Ασλάνογλου.

‘Εχουν ήδη αποκτηθεί, κατά 50% όλα τα πνευματικά δικαιώματα σημαντικών δημιουργών, των καταλόγων έργων της στιχουργού Εύης Δρούτσα, του μουσικοσυνθέτη Βασίλη Κελαϊδή, της στιχουργού Μαργαρίτας Παπαϊωάννου Δρούτσα, του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μανώλη Χιώτη, και πρόσφατα του πολυτάλαντου Φίλιππου Πλιάτσικα. Υπάρχουν δε και άλλα ηχηρά ονόματα δημιουργών που δείχνουν παρόμοιο ενδιαφέρον.

Η Silva Screen/Supreme Songs με το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της προωθεί τα ρεπερτόρια που κατέχει σε διάφορους τομείς όπως κινηματογραφικές ταινίες, ντοκυμαντέρ, τηλεοπτικές σειρές κτλ. Σύντομα, η Silva Screen/Supreme θα εντάξει, μεταξύ των άλλων προωθητικών της ενεργειών, την λειτουργία ειδικής πλατφόρμας συγχρονισμού (synchronization) “Music from Greece”, όπου τα ελληνικά της ρεπερτόρια θα προβάλλονται σε παγκόσμια εμβέλεια για χρήσεις synch.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!