Ρέμος & Imam Baildi μαζί το χειμώνα

«Θα είναι μια φρέσκια και ανατρεπτική μουσικά πρόταση».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τουλάχιστον αυτό φιλοδοξούν οι συντελεστές της...

Ο Αντώνης Ρέμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΒΗΜΑgazino» έδωσε και την είδηση της φετινής του συνεργασίας στη διασκέδαση και όχι μόνο.

Ο ερμηνευτής μετά την παράστασή του με τον Λιβανοαρμένιο πιανίστα και συνθέτη Γκι Μανουκιάν, που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στις 11 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη όπου και θα συμπράξει με τους Imam Baildi.

Δήλωσε σχετικά ο Ρέμος:

«Εφέτος θα έχω συνοδοιπόρους τους αγαπημένους μου Imam Baildi. Από τα τέλη του Οκτωβρίου θα ξεκινήσουμε μαζί να εμφανιζόμαστε στην “ΠΥΛΗ Α”, στη Θεσσαλονίκη. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε, θα είναι μια φρέσκια και ανατρεπτική μουσικά πρόταση και θέλουμε να χαρίσουμε πολύ όμορφες βραδιές στον κόσμο».

Στην ίδια συνέντευξη ο Ρέμος αναφέρθηκε και στα δισκογραφικά του σχέδια:

«Δυστυχώς, η δισκογραφία αποτελεί σήμερα είδος προς εξαφάνιση και πρέπει ο κόσμος να στηρίξει έμπρακτα τη δουλειά των καλλιτεχνών, το λέγαμε χρόνια ότι η “πειρατεία σκοτώνει τη μουσική”. Μπορεί το δωρεάν να είναι γλυκό, αλλά τις συνέπειές του τις βλέπουμε μπροστά μας. Εγώ με την Panik συνεχίζω να βγάζω δίσκους και, μέσα στο 2020, θα κυκλοφορήσει η νέα μου δουλειά».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!