Release Athens 2024: Parov Stelar με Jain, Telenova στην Πλατεία Νερού

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τον Parov Stelar, το Σάββατο 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο διάσημος Αυστριακός μουσικός και παραγωγός, που τόσο έχει αγαπηθεί στη χώρα μας, υπόσχεται μια άκρως χορευτική βραδιά μαζί με την Jain και τους Telenova, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα.

Ο Marcus Fuereder, όπως είναι το πραγματικό όνομα του Parov Stelar, με τον αλάνθαστο συνδυασμό ηλεκτρονικών dance ήχων με jazz και swing samples που ο ίδιος πρωτοπαρουσίασε, έχει εξασφαλίσει μια ξεχωριστή θέση στον κόσμο της μουσικής, παγκοσμίως.

Γνώρισε την καταξίωση από τις πρώτες του κυκλοφορίες, στις αρχές των 00s, και τα τελευταία 20 χρόνια έχει καταγράψει μια σπουδαία πορεία, με αμέτρητα hits και sold-out εμφανίσεις στους πιο εμβληματικούς χώρους του κόσμου. Ταυτόχρονα, εξελίχθηκε και σε έναν από τους πιο αξιόπιστους και περιζήτητους remixers της σκηνής, συνεργαζόμενος με ονόματα από ολόκληρο το μουσικό φάσμα - όπως οι Tony Bennett, Lady Gaga, Lana Del Rey, Bryan Ferry, μεταξύ πολλών άλλων.

Οι αριθμοί, άλλωστε, μιλούν από μόνοι τους. Πάνω από 500 εκατομμύρια views στο YouTube, περισσότεροι από 3 εκατομμύρια μηνιαίοι ακροατές στο Spotify, ενώ τα τραγούδια του έχουν συμπεριληφθεί σε περισσότερες από 700 συλλογές, καθώς και σε σειρές, ταινίες και διαφημίσεις.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου, ο βασιλιάς του electro swing και η υπέροχη πολυμελής μπάντα που τον συνοδεύει επιστρέφουν στην Πλατεία Νερού όπου, μαζί με τη Jain και τους Telenova, θα στήσουν το μεγαλύτερο χορευτικό πάρτι του 2024.
release-athens-2024-parov.jpg
Εισιτήρια
Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 33€ και για περιορισμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 120€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:
Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
Open-bar
Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο
Ιδιωτικό parking
Ξεχωριστές τουαλέτες
Αναμνηστικό δώρο
Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 211770000
Online / www.releaseathens.gr + www.more.com
Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!