Radiohead 1986 – Σπάνια κασέτα με 9 demos σε δημοπρασία…

(VIDEO) Κασέτα demo με 9 ακυκλοφόρητα «επισήμως» τραγούδια των Radiohead βγαίνει σε δημοπρασία στο Omega Auctions in Stockport, το Σάββατο 14…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/07/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης

Σεπτεμβρίου στις 10.30 το πρωί. Περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων remixes των «Fragile Friend", "Trail Lemming» και "Lock The Door". Κατά την περίοδο της εγγραφής τους, οι Radiohead ήταν ακόμα γνωστοί ως On A Friday. Κάποια από τα τραγούδια έχουν «παίξει» σε διαδικτυακά καταστήματα που πωλούν τραγούδια, δίσκους και άλλες «μουσικές στιγμές». Η τελική τιμή της κασέτας αναμένεται να σκαρφαλώσει στα «ψηλά» καθώς η βρετανική μπάντα έχει φανατικούς πιστούς σε όλο τον πλανήτη.

Ο δημοπράτης Paul Fairweather δήλωσε στο περιοδικό NME: « Η κασέτα έχει έρθει απευθείας από έναν παλιό φίλο της μπάντας που ήταν στο σχολείο Abingdon μαζί τους. Έχουμε αντίγραφα των επετηρίδων του σχολείου από το 1985/86 που δείχνουν τον ίδιο και τα τέσσερα μέλη της μπάντας». Την ίδια μέρα ο Fairweather θα δημοπρατήσει επίσης σελίδες από το ημερολόγιο και χειρόγραφους στίχους του Pete Doherty κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του "Up The Bracket" μαζί με ένα από τους πίνακες ζωγραφικής του άγγλου μουσικού, συγγραφέα, ποιητή και ηθοποιού.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!