Πορτοκάλογλου & Μόρφη : Ακυρώνονται οι συναυλίες τους σε Βόλο και Λάρισα

«Με πόνο καρδιάς για την δοκιμασία που περνάει η αγαπημένη μας πατρίδα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μέσα από την προσωπική του σελίδα στο FB ανακοίνωσε την ακύρωση των συναυλιών του με την Ρένα Μόρφη στο Βόλο και στη Λάρισα λόγω των καταστροφικών καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου

«Φίλες και φίλοι, με πόνο καρδιάς για την βαριά δοκιμασία που περνάει η αγαπημένη μας πατρίδα, η Θεσσαλία, θεωρούμε αυτονόητο ότι οι συναυλίες στον Βόλο και την Λάρισα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Καλή δύναμη σε όλες και όλους και καλή αντάμωση σε καλύτερες μέρες!».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στην Θεσσαλία εξαιτίας των καταστροφικών καιρικών φαινομένων, μας αναγκάζουν να ακυρώσουμε τις προγραμματισμένες συναυλίες του Νίκου Πορτοκάλογλου & της Ρένας Μόρφη στον Βόλο 12/9 & στην Λάρισα 13/9.
Η σκέψη μας είναι κοντά στους πληγέντες συνανθρώπους μας! Καλή δύναμη!

Σχετικά με τα εισιτήρια σας και την επιστροφή του αντιτίμου στους κατόχους:

Όσοι έχετε προμηθευτεί τα εισιτήρια από τα φυσικά σημεία προπώλησης, δηλαδή Κεχαίδης και Illusion στην πόλη του Βόλου και Καλτσάς βιβλιοπωλείο ή Snuff tobacco store στην πόλη της Λάρισας, μπορείτε να τα εξαργυρώνετε από το ίδιο σημείο που τα αγοράσατε, μέσα στις επόμενες 20 μέρες.

Εάν η πληρωμή έγινε με κάρτα (Online), οι επιστροφές γίνονται απευθείας στην κάρτα με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά, τις επόμενες μέρες.

Εάν η πληρωμή έγινε με μετρητά στο συμβεβλημένο δίκτυο καταστημάτων της More/ Viva ( Public, Nova, Mymarket, Shell Κλπ) παρακαλείστε να αποστείλετε εντός του μήνα Σεπτεμβρίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μαζί με τον κωδικό παραγγελίας ή voucher τα παρακάτω στοιχεία:

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟY
ΌΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση, στείλτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!