Πορτοκάλογλου και Μόρφη στο Βεάκειο για καλό σκοπό

Μαζί τους οι Βύρων Τσουράπης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Θανάσης Τσακιράκης και μια εξαιρετικοί μουσικοί.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο πηγαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου, με σπάνια σε διάρκεια και δημιουργικότητα παρουσία στο ελληνικό τραγούδι και η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Ρένα Μόρφη, που ξεκίνησε με το συγκρότημα Ιμάμ Μπαϊλντί και στη συνέχεια ακολούθησε πολύ επιτυχημένη solo πορεία, συναντιούνται στο Βεάκειο στις 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, ενώνοντας τις φωνές τους για να στηρίξουν το έργο του MDA Ελλάς.

Φέτος το καλοκαίρι, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη γιορτάζουν τη συμπλήρωση των τριών χρόνων της εκπομπής «Μουσικό Κουτί». Η συναυλία – γιορτή στο Βεάκειο Θέατρο θα περιέχει τα πιο γνωστά τραγούδια από το ρεπερτόριο των δυο καλλιτεχνών, αλλά και επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις εντυπωσιακές ενάρξεις της εκπομπής. Ο πρώτος συνδυάζει με μαεστρία τα πιο απροσδόκητα ελληνικά και ξένα τραγούδια και τα ερμηνεύουν μαζί με τη δεύτερη σε νέες διασκευές.

Μαζί τους ο Βύρων Τσουράπης ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ο Θανάσης Τσακιράκης καθώς και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.
gunnamed
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών του MDA με Πλάγια Μυατροφική Σκλήρυνση (ALS). Στόχος, η δημιουργία ενός πιλοτικού προγράμματος παροχής κατ’ οίκον ανακουφιστικής φροντίδας.

Μέσω του προγράμματος αυτού, το Σωματείο επιδιώκει να διασφαλίσει τις συνθήκες που προάγουν μια ζωή με ποιότητα και αξιοπρέπεια τόσο για τον ασθενή όσο και για την οικογένειά του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!