Πορτοκάλογλου: Και δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο μετά το sold out

Μαζί του ο Διονύσης Σαββόπουλος, οι ΦΑΤΜΕ και η Ρένα Μόρφη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η συναυλία που θα δώσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στις 8 Ιουλίου για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι θα επαναληφθεί την επομένη, στις 9 Ιουλίου.

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου πρόσθεσε και δεύτερη ημερομηνία μετά το ξεπούλημα των εισιτηρίων.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναφέρει σχετικά:

«Το 2022 συμπληρώνονται 40 χρόνια από το ξεκίνημα της διαδρομής μου, την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των Φατμέ. Γιορτάζω λοιπόν αυτά τα γενέθλια με δυο μεγάλες συναυλίες στο Ηρώδειο στις 8 και 6 Ιουλίου στο Ηρώδειο.
Απορώ κι εκπλήσσομαι -όπως όλοι μας όταν σβήνουμε κεράκια- με το πως πέρασαν σαν μια ανάσα αυτά τα 40 χρόνια που είναι μια ολόκληρη ζωή. Μια ζωή που μέχρι τώρα ήταν πλούσια και περιπετειώδης, πότε απολαυστική και πότε ζόρικη, αλλά πάντα απρόβλεπτη και συναρπαστική.

Μπορεί να ενθουσιάστηκα και να απογοητεύτηκα πολλές φορές αλλά σίγουρα δεν βαρέθηκα ποτέ. Και ομολογώ πως δεν έχω καμία πρόθεση να τα παρατήσω ακόμη για να ξεκουραστώ γιατί η δημιουργία και το μοίρασμα των καρπών της μαζί σας μου δίνει πάντα σκοπό και νόημα. Δεν θα απαλλαχτείτε εύκολα από μένα. Αυτή η γιορτινή συναυλία λοιπόν στο Ηρώδειο θα είναι μια σύγχρονη ματιά σε όλη μου την διαδρομή από το 1982 μέχρι σήμερα. Από τους Φατμέ μέχρι το Μουσικό Κουτί. Από τα πρώτα νεανικά μου τραγούδια μέχρι τα πιο πρόσφατα της ωριμότητας».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!