Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην απονομή του Γιώργου Σαμπάνη

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι της απονομής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο club Acro στην Ιερά Οδό, στο χώρο που φιλοξενεί εδώ και κάποια χρόνια τις sold-out εμφανίσεις του, διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2018 το πάρτι της απονομής πολυπλατινένιου δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη για τις μέχρι σήμερα πωλήσεις του άλμπουμ «Λόγια που καίνε», ενός δίσκου που περιλαμβάνει τα τραγούδια Μόνο Εσύ, Μην Ανησυχείς, Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά, Μπορείς Και Χειρότερα και το ομότιτλο Λόγια Που Καίνε.

Την απονομή έκανε η διευθύντρια της δισκογραφικής εταιρίας Cobalt Music κα Άννα-Μαρία Αντίππα, εκ μέρους της ομάδας που δουλεύει με τον Γιώργο Σαμπάνη τα τελευταία 7 χρόνια. Η κα Αντίππα παρέδωσε στον Γιώργο Σαμπάνη την καθιερωμένη πλακέτα μέσα σε επευφημίες του κοινού που είχε κατακλύσει το Acro από νωρίς το απόγευμα. Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν επίσης όλοι οι συντελεστές του δίσκου (στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη, παραγωγός Soumka), καθώς και ο στενός συνεργάτης του καλλιτέχνη Μάριος Παπαδάτος.
SAMBANAISNII14
Μαζί με τους εκατοντάδες fan του τραγουδοποιού ήταν και οι συνάδελφοί του καλλιτέχνες Πάνος Κιάμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Αντώνης Ρέμος, Έλλη Κοκκίνου, Μελίνα Ασλανίδου, Μπάμπης Στόκας, Μύρωνας Στρατής, Νίκος Βουρλιώτης και Μελίνα Μακρή.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκλεισε τη βραδιά τραγουδώντας live και τα 10 τραγούδια του άλμπουμ «Λόγια που καίνε».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!