Ποιες συναυλίες αναβάλλονται ή μεταφέρονται;

(UPDATE) Λίγο ο καιρός, λίγο οι πολιτικές εξελίξεις… Κάποιες από τις συναυλίες των επόμενων ημερών αναβάλλονται.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Συγκεκριμένα, η συναυλία της Γιώτας Νέγκα που είχε προγραμματιστεί για τις 17 Ιουνίου στη Λάρισα, στο κηποθέατρο Αλκαζάρ και αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, μεταφέρεται για τις 14 Σεπτεμβρίου.

Η προγραμματισμένη για 28 Ιουνίου συναυλία του Παντελή Θαλασσινού με την Άννα Μπουρμά & τη Νάνα Μπινοπούλου που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, θα γίνει στις 9 Ιουλίου στο Ζηρίνειο γήπεδο της Κηφισιάς.

Η συναυλία των Γιάννη Κότσιρα & Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θα γινόταν στις 29 Ιουνίου στην Πάτρα ματαιώνεται μέχρι νεωτέρας.

Η προγραμματισμένη για 30 Ιουνίου συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καρδίτσα αναβάλλεται, λόγω δυσμενών καιρικών προβλέψεων και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015. Τα εισιτήρια ισχύουν για τη νέα ημερομηνία. Όσοι επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους μπορούν να προσέλθουν μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουλίου στα σημεία προπώλησης cafe Gaspar στην Καρδίτσα και cafe Bronze στα Τρίκαλα. Επίσης, η προγραμματισμένη για τις 2 Ιουλίου συναυλία της στη Δράμα, μεταφέρεται την Πέμπτη 27 Αυγούστου. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν και για τη νέα ημερομηνία. Όσοι επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους έχουν τη δυνατότητα με τους εξής τρόπους: Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με πιστωτική κάρτα θα επιστραφούν τις επόμενες ημέρες τα χρήματά τους στην πιστωτική τους κάρτα. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από το Δισκοπωλείο Αρίων θα λάβουν τα χρήματά τους πίσω από εκεί. Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια από τα καταστήματα viva (public, ianos, seven spot κλπ) και από το κιόσκι της πλατείας Ελευθερίας, μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους από Πέμπτη 2 Ιουλίου μέχρι και Σάββατο 4 Ιουλίου, μόνο από το κιόσκι, Πλατεία Ελευθερίας, 10πμ-2μμ & 6μμ-9μμ.

Παράλληλα, λόγω της πολιτικής κατάστασης και των εξελίξεων στη χώρα μας, η παραγωγή έκρινε σκόπιμο η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 30 Ιουνίου στο Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης να μετατεθεί για τις 30 Ιουλίου στο Θέατρο Γης.

Η προγραμματισμένη συναυλία του Κώστα Χατζή και της Πέγκυς Ζήνα για 1 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Ρέντη αναβάλλεται λόγω της τρέχουσας επικαιρότητας, της πολιτικής κατάστασης και των εξελίξεων στη χώρα μας. Η νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας είναι Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 - πάντα σε συνάρτηση με τις τρέχουσες εξελίξεις στον ίδιο χώρο.

Λόγω των γενικότερων εξελίξεων, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου στις 4 Ιουλίου στην Αμφίπολη (με την Αφροδίτη Μάνου και τον Γιάννη Κότσιρα) και στις 7 Ιουλίου στο Ηράκλειο Κρήτης (με τον Μανώλη Μητσιά, την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαΐδη).

Η προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Ιουλίου συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, μεταφέρεται την Κυριακή 26 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο. Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά την νέα ημερομηνία.

Η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου με τίτλο «Ταξίδι Στο Κέντρο Της Πόλης» που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, αναβάλλεται. Πληροφορίες για το κοινό: 210 72.82.333

Τέλος, ύστερα από σχετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, η συναυλία με τους Γιώργο Νταλάρα, Ελένη Βιτάλη & Γλυκερία που είχε προγραμματιστεί για τις 3 Αυγούστου, στο πλαίσιο του 58ου Φεστιβάλ Φιλίππων δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!