Οι ΣΟΥΑΡέ στο Caja de Μusica

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, καλούν τους φίλους τους να γίνουν όλοι μια παρέα στο πανέμορφο και ζεστό Caja de Musica

Για όσους δεν τους ξέρουν, οι ΣΟΥΑΡέ είναι μια παρέα φίλων που χαίρονται σαν μικρά παιδιά όταν έρχεται η ώρα να παίξουν μαζί στη σκηνή και διακατέχονται από μια ολοχρονική δόση καλοκαιρινής διάθεσης. Τους συνδέει πάντα η αγάπη τους για καλή μουσική.

Την βραδιά αυτή θα είναι μαζί τους εκτάκτως η έκτακτη και αγαπημένη τους φίλη, Σοφία Μέρμηγκα.

Οι ΣΟΥΑΡέ επιλέγουν πάντα κομμάτια που για κάποιο λόγο τους αγγίζουν και εκφράζουν. Θα ακουστούν τραγούδια από τη δισκογραφική τους παρουσία, καθώς και μια επιλογή αγαπημένων τους τραγουδιών από ρεμπέτικα, λαϊκά, κινηματογραφικά και άλλα τραγούδια παιγμένα με τον ιδιαίτερο ήχο και τις πολυφωνίες που τους χαρακτηρίζουν.

Με άλλα λόγια θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα μουσικό καλειδοσκόπιο που θα σας ταξιδέψει σε διάφορες εποχές μέσα από μια πλούσια συνοχή συναισθημάτων.

Δισκογραφικά τους γνωρίσαμε το 2020 στο τραγούδι «Καλημέρα» με τον Ορφέα Περίδη από το άλμπουμ «Σμίλη» του Πέτρου Βαγιόπουλου, σε στίχους της Μερόπης Γραμμένου, το οποίο κυκλοφορεί σύντομα από το ''Όγδοο''. Στον ίδιο κύκλο τραγουδιών περιλαμβάνονται συνεργασίες τους με κάποιους από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με τον Κωστή Μαραβέγια, τον Σωκράτη Μάλαμα, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τη Λιζέτα Καλημέρη, ενώ παράλληλα δουλεύουν και τα δικά τους τραγούδια, από τα οποία ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο single τους, ο «Άμυαλος». Η νέα τους κυκλοφορία «Η Περηφάνια» θα είναι στον αέρα στις 24 Οκτωβρίου 2023.

Παίζουν οι:
Λευτέρης Βαϊόπουλος (Τραγούδι, Κιθάρα)
Μιχάλης Δάρμας (Κοντραμπάσο)
Γιάννης Δάφνος (Τραγούδι, πιάνο, ακορντεόν)
Σοφία Μέρμηγκα (Τραγούδι)
Αλκαίος Σουγιούλ (Τραγούδι, μπουζούκι, μαντολίνο)
Κώστας Σπυράτος (Κρουστά)

INFO:

23.11.16_CajaDeMusica_Poster.jpg
Caja de musica, Σινώπης 27, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10€
Κρατήσεις: 6945166085 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!