Οι Red Hot Chili Peppers για το νέο τους δίσκο

Με τον John Frusciante στις κιθάρες έπειτα από το "Stadium Arcadium" του 2006
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Chad Smith παραχώρησε συνέντευξη στο Rolling Stone.

Ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers τόνισε πως η μπάντα έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το δωδέκατο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της.

Επίσης στάθηκε στην χημεία τους με τον John Frusciante, ο οποίος επέστρεψε στο συγκρότημα το 2019.

Ο δίσκος των Red Hot Chili Peppers αναμένεται να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς και πριν την έναρξη της μεγάλης περιοδείας τους, όπως έχει ανακοινωθεί.

Είπε σχετικά ο Chad Smith:

«Η χημεία μεταξύ μας είναι σπουδαία, και ακούμε ο ένας τον άλλο με ένα νέο τρόπο. Ο John Frusciante έχει γυρίσει εδώ και αρκετό καιρό οπότε πλέον είναι εντελώς φυσική η αίσθηση. Έχει αφοσιωθεί, δουλεύει πολύ σκληρά. Όλοι μας, αλλά αυτός περισσότερο με όλα τα overdubs και όσα μαγικά φέρνει στο στούντιο. Δεν προσπαθούμε να πιάσουμε τα στάνταρ παλαιότερων δίσκων, όλοι τους αντιπροσώπευαν τους Red Hot Chili Peppers της εποχής που κυκλοφόρησαν, αν κινηθούμε έτσι θα αιχμαλωτιστούμε σε προκαθορισμένα πλαίσια.

Κοίταξε, ο John Frusciante έλειπε από την μπάντα για μια δεκαετία. Φυσικά και ο δίσκος θα ηχεί διαφορετικός, αλλά θα θυμίζει πως τον ηχογραφήσαμε οι τέσσερις μας, επειδή έχουμε αυτή την ξεχωριστή χημεία. Θα ηχεί όπως οι Red Hot Chili Peppers αλλά θα είναι διαφορετικό και ανανεωμένο, κάτι σπουδαίο για μένα... Μας αρέσει πολύ και είμαστε περήφανοι και πρέπει να ξεκινήσει από εκεί».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!