Οι Porcupine Tree κυκλοφορούν 4πλό βινύλιο

«Το Octane Twisted αποτυπώνει πραγματικά την ατμόσφαιρα και την ενέργεια μιας ζωντανής συναυλιακής εμπειρίας»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το συγκρότημα που έχει απολαύσει και το ελληνικό κοινό στις εμφανίσεις του στο «Ρόδον», οι βρετανοί prog rockers Porcupine Tree ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο σετ τεσσάρων LP με τίτλο «Octane Twisted». Είναι η πρώτη φορά που αυτό το live άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο.

«Το Octane Twisted αποτυπώνει πραγματικά την ατμόσφαιρα και την ενέργεια μιας ζωντανής συναυλιακής εμπειρίας των Porcupine Tree», λέει ο ντράμερ Gavin Harrison. «Ηχογραφημένη σε μια εποχή που το συγκρότημα έπαιζε σε υψηλό επίπεδο και μπορείτε να ακούσετε την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της μπάντας και με το κοινό στο κομμάτι The Incident και πολλά άλλα παλαιότερα τραγούδια μας».

Porcupine Tree - Octane Twisted

Η συναυλία αυτή ηχογραφήθηκε στο Σικάγο στη διάρκεια της περιοδεία της μπάντας για το άλμπουμ «The Incident» του 2009, το πρώτο άλμπουμ που έφθασε στο Top 30 της μπάντας. Το «Octane Twisted» περιέχει ολόκληρο το άλμπουμ «The Incident». Επίσης στο τέλος του άλμπουμ περιλαμβάνονται άλλα πέντε κλασικά τραγούδια των Porcupine Tree που ηχογραφήθηκαν επίσης στο Σικάγο μαζί με τρία στιγμιότυπα από το ορόσημο show της μπάντας στο Royal Albert Hall.

Το live αυτό αρχικά κυκλοφόρησε σε 2CD + DVD το 2012 και τώρα το Octane Twisted για πρώτη φορά σε κουτί 4πλού βινυλίου με 7 πλευρές σε ένα σετ κουτιού με νέο χαρακτικό από τον έμπειρο σχεδιαστή Carl Glover.

Το «Octane Twisted» Porcupine Tree θα κυκλοφορήσει από την Transmission Records στις 16 Απριλίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!