Οι ΜΕΛΙSSES στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

To closing της φετινής περιοδείας τους - Mαζί τους η Αναστασία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Oι ΜΕΛΙSSES ολοκληρώνουν την «θερινή» τους τουρνέ την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο ανανεωμένο θέατρο στο λόφο του Λυκαβηττού.

Μετά τη συναυλία στο θέατρο Πέτρας, τον Ιούλιο με 15.000 κόσμο και αφού «όργωσαν» όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, οι ΜΕΛISSES επιστρέφουν στην Αθήνα για να κλείσουν το «καλοκαίρι» τους σ’ ένα από τα κυρίαρχα τοπόσημα των καλλιτεχνικών αναζητήσεων όλων των Ελλήνων.

Οι ΜΕΛΙSSES, που μεταξύ άλλων φέτος έκαναν sold out στα μεγαλύτερα και ιστορικά θέατρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης (θέατρο Πέτρας, θέατρο Γης, Ηρώδειο), με περισσότερα από 1.500 live στο ενεργητικό τους υπογραμμίζουν ότι το δυνατό χαρακτηριστικό τους είναι και επαφή με τον κόσμο.
elelu
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει επιτυχίες του ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη , το «30 – 40», που βρίσκεται τρεις μήνες μέσα στο top 5 του ραδιοφωνικού airplay και μετρά σχεδόν 4 εκατομμύρια views, και θα συνεχίσουν με τo «Crayon», το «Αν», το «Ένα», «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» το «Βικτώρια», αλλά και μοναδικές διασκευές.

Mαζί τους θα είναι η Αναστασία, το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τα «Αμαρτίες», «Λίγο Λίγο», «Μυστικό» και «Μη Μιλάς», μετρώντας δεκάδες εκατομμύρια streams και views. Μάλιστα, οι «Αμαρτίες» ανακηρύχθηκαν ως το nο1 τραγούδι στα ελληνικά ραδιόφωνα για το 2022 σύμφωνα με την IFPI.

Τη μουσική παρέα συμπληρώνει ο hot newcomer ZAF, με τον οποίο ο Χρήστος Μάστορας ερμήνευσε το το πλατινένιο «Πες», στα φετινά βραβεία Mad VMA.

Οι ΜΕΛΙSSES μετρούν 20 τραγούδια στο top10 του Airplay Chart, 8 από τα οποία στο nο1 για περισσότερες από 100 εβδομάδες, με περισσότερα από 100.000.000 streams στο Spotify και 500.000.000 views στο YouTube.

Προπώληση εισιτηρίων στο ticketservices.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!