Οι Health για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το περίφημο noise rock/industrial σχήμα από το Λος Άντζελες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/04/2024
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Health έχοντας στις πλάτες τους «νωπές» τις εμφανίσεις με τους Sleep Token και τις συνεργασίες με τους Nine Inch Nails προσγειώνονται στην σκηνή του Temple για μια one off συναυλία!

Γεννημένοι στη noise σκηνής του LA, οι industrial rockers Health, είναι ο τραγουδιστής-κιθαρίστας Jake Duzsik, ο μπασίστας-παραγωγός John Famiglietti και ο ντράμερ BJ Miller.

Ένα τρίο που από το "Get Color" ντεμπούτο του 2009 ξεχώρισε.

Η συμμετοχή τους σε μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ όπως το Coachella και το Primavera Sound αλλά και το σκοράρισμα του video game της Rockstar Games, Max Payne 3, άνοιξαν ακόμη περισσότερο τον δρόμο για Health.

Η δισκογραφική επιστροφή τους πραγματοποιήθηκε το 2015, με το album "Death Magic". Ακολούθησε το δε "Vol.4 :: Slaves of Fear" του 2019, ενώ την εποχή του lockdown, κυκλοφόρησαν σε δύο μέρη, το lbum "Disco4" στο οποίο και παρουσίασαν συνεργατικά τραγούδια με πρωτεργάτες της σκηνής, αλλά και βασικές επιρροές τους, όπως οι Perturbator, Ghostemane, Youth Code, The Soft Moon, Xiu Xiu, Nine Inch Nails και Lamb of God.

Η μακροσκελής και επιτηδευμένα αντισυμβατική πορεία των Health, καταλήγει μοιραία στο "Rat Wars", το πιο βίαιο και ταυτόχρονα το πιο ευάλωτο album της μέχρι στιγμής καριέρας τους.

Όπως άλλωστε αναγράφεται και στο επίσημο δελτίο τύπου του album: "Θα μπορούσε να είναι το The Downward Spiral, για ανθρώπους με τουλάχιστον δύο οθόνες και ανεπάρκεια βιταμίνης D". 

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Temple, τα υπόλοιπα…
438854641_753602990288455_3819756111403460204_n.jpg
*** Τα εισιτήρια κοστίζουν 25€ στην προπώληση.

*** Στο ταμείο κοστίζουν 30€.

*** Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του (Media Markt, Public, βενζινάδικα Eko, Shell, BP κ.α.).

*** Οι μεταπωλητές χρεώνουν προμήθεια βάσει των τιμοκαταλόγων τους.

Online presale: more.com

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!