Οι Gadjo Dilo στον Πολυχώρο Mabrida

Η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Studio Mabrida, ο Πολυχώρος Τέχνης της Οικογένειας Σοφιανού στο Κορωπί, φιλοξενεί το Σάββατο 20 Απριλίου μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τους μοναδικούς Gadjo Dilo.

Οι Gadjo Dilo παντρεύουν την τσιγγάνικη jazz παράδοση, εμπνευσμένοι από τον θρυλικό κιθαρίστα της gypsy swing μουσικής Django Reinhardt, με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του '50 και '60, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «Manouche De Grec».

Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έντονο το Ελληνικό στοιχείο, αλλά και με αναφορές στα αμερικανικά jazz standards και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου.

Τον Αύγουστο του 2013 συμμετείχαν σε δύο από τα μεγαλύτερα βαλκανικά φεστιβάλ τζαζ, το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας καθώς και στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Nišville στη Νις της Σερβίας. Τον Ιούλιο του 2015 συμμετείχαν στο Θερινό Φεστιβάλ Πολιτισμών (Sommerfestival der Kulturen) στη Στουτγάρδη της Γερμανίας καθώς και στο Radeberger Open Air '15 στο Μόναχο. Από τότε, έχουν συμμετάσχει σε κάποιες από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα αλλά και σε σημαντικά δρώμενα του εξωτερικού όπως το Hellas Filmbox Berlin Festival στο Βερολίνο και συνεχίζουν να πραγματοποιούν συναυλίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το δεύτερο άλμπουμ τους, Manouche De Grec Vol II, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2016.

Οι Gadjo Dilo είναι οι:

Σωτήρης Πομόνης: Κιθάρα
Κώστας Μητρόπουλος: Κιθάρα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί
Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν
Ηλιάνα Τσαπατσάρη: Φωνή
Γιώργος Ρούλος: Κοντραμπάσο
gadjodilo poster 01

Info:


Σάββατο 20 Απριλίου
Ώρα έναρξης της συναυλίας: 21.00
Είσοδος: 15€ - Open Bar - Διαθέσιμα (αλκοολούχα) ποτά θα είναι το κρασί και η μπύρα.

Η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί - Απαγορεύεται το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και προκρατήσεις: 210 6620805 & 6944510042

Πρόσθετες πληροφορίες για τον Πολυχώρο Mabrida


Ο Πολυχώρος Studio Mabrida, βρίσκεται στο Κορωπί, στου πρόποδες του Υμηττού, δίπλα στο νέο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού «Καλαφάτης», στην οδό Αγ. Γεωργίου και Ελαίας.

Στο κτήμα βρίσκονται τα τηλεοπτικά - κινηματογραφικά studios, τα στούντιο ήχου, τα post, το αρχείο και τα εργαστήρια κούκλας της Οικογένειας Σοφιανού.

Στην κεντρικό κτίριο του Πολυχώρου υπάρχει μόνιμη έκθεση κούκλας με τους αγαπημένους ήρωες πολλών τηλεοπτικών εκπομπών (Φρουτοπία, Παραμύθια του Κουτιού, Πάστα Βράστα Χιλιοποδαρούσα, Ψαροκωστούλα, ΚΡΑ κ.α.) και το μικρό θέατρο του Mabrida, ενώ στο κτίριο του Art Café φιλοξενούνται συχνά συναυλίες μουσικής, θεατρικές παραστάσεις, standup comedy και διάφορα εργαστήρια και σεμινάρια.

Τέλος, στον περιβάλλοντα χώρο φιλοξενούνται αδέσποτα ζώα (σκυλιά, γαϊδουράκια, άλογα).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!