Oι φίλοι του Μπουλά μιλούν για τον Σάκη…

(UPDATE) Συγκινητικές οι δηλώσεις σπουδαίων καλλιτεχνών που συμπορεύτηκαν με τον Σάκη Μπουλά. Όλοι κάνουν λόγο για έναν «ωραίο άνθρωπο και προικισμένο καλλιτέχνη»…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Θάνος Μικρούτσικος
Ο μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που συνεργάστηκε μαζί του, το 1974, χαρακτήρισε το διάστημα της συνεργασίας τους «περίοδο αθωότητας». Παράλληλα, αποκάλυψε πως, όταν πραγματοποιούσαν περιοδεία στη Βιέννη είχε γίνει πρόταση στον Σάκη Μπουλά να παραμείνει εκεί, προκειμένου να κάνει καριέρα κλασικού τραγουδιστή.

Δημήτρης Σταρόβας
«Ο Σάκης Μπουλάς ήταν για όλους φίλους», σχολίασε συγκινημένος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας. «Αν δεν έπαιζε, μπορεί να συνέβαινε και νωρίτερα αυτό», συμπλήρωσε ο ίδιος για τον πολύ καλό του φίλο, ο οποίος έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Για μάθημα ζωής, το οποίο αποκομίζουν απο τη στάση του Σάκη Μπουλά απένταντι στην ασθένειά του, είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Ο γνωστός τραγουδοποιός και τραγουδιστής είχε πει ότι "δεν τελειώνει τίποτα αν δεν τελειώσει", σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε ο ηθοποιός το πρόβλημά του. "Είναι απίστευτο αυτό που κάνει. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτόν και γι' αυτό που κάνει έλεγε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας", για τον αγαπημένο του φίλο, με τον οποίον πέρασαν πολλά μαζί.

Πέτρος Φιλιππίδης
«Ο Σάκης έδωσε ένα μεγάλο αγώνα πολύ καιρό τώρα. Όλοι οι φίλοι του ήταν κοντά του. Ξέραμε ότι θα φύγει. Προσπαθούσαμε να τον ενισχύσουμε να φύγει όσο το δυνατόν πιο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Εγώ τον είδα την Τρίτη το βράδυ για τελευταία φορά» δήλωσε χαρακτηριστικά και με σπασμένη φωνή συνέχισε: «Τον Σάκη τον αγαπώ πάρα πολύ! Είναι φίλος μου και μου λείπει πολύ και θα μου λείπει πάντα»!

Λάκης Παπαδόπουλος
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, που φέτος συνεργάστηκε με τον Σάκη στην Ακτή Πειραιώς δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι παρά το πρόβλημά του ήθελε να δουλεύει ως τελευταία στιγμή. «Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είχα μιλήσει μαζί του. Δεν έβγαινε η φωνή του. Τον είχε «χτυπήσει» και στο κεφάλι» είπε και πρόσθεσε: «Μέχρι το τέλος δούλευε σαν μυρμήγκι.. Ζητούσε με μανία τους φίλους του». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε οι δυο τους μιλούσαν μέχρι και την Τετάρτη και γελούσαν.

Κάρμεν Ρουγγέρη
Η ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στο zougla.gr για τη συνεργασία που είχαν στην τηλεοπτική σειρά «10' Κήρυγμα» λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν ένας υπέροχος συνεργάτης. Μόνο καλά έχω να θυμάμαι».

Γιάννης Γιακαρίνης
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιάννης Γιοκαρίνης έκανε λόγο για έναν «καταπληκτικό» άνθρωπο που αντιμετώπισε «με θάρρος» τη μάχη με τον καρκίνο.

Τάνια Τσανακλίδου

Παει ο αγαπημενος μου.Η πιο τρυφερη ψυχη που ηξερα.Τα γελια μας,αχ τα γελια μας!Στην καρδια μου θα εισαι παντα,ακριβε μου,ταλενταρα μου, ως που να ρθουμε ολοι εκει που πας και να σκασουμε στα γελια.οπως παλια.Σ'αγαπω και ποναω.



Πηγές: www.news.gr, zougla.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!