Οι Empty Frame παίζουν live το νέο άλμπουμ τους

Νέα εποχή για τη μπάντα. Πιο ηλεκτρική, πιο δυναμική και με περισσότερα «γκάζια».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά από περίπου δύο δεκαετίες σημαντική παρουσίας στην εγχώρια αγγλόφωνη σκηνή οι Empty Frame παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ “Underdogs” που σηματοδοτεί κι επισήμως την έναρξη της νέας εποχής για τη μπάντα.

Πιο ηλεκτρική, πιο δυναμική και με περισσότερα «γκάζια».

Στο “Underdogs” κυριαρχούν τα πιο heavy, post, ψυχεδελικά στοιχεία που ήταν πάντα μέσα στη μουσική τους, αλλά τώρα παίρνουν το «πάνω χέρι» χωρίς να χάνονται οι μοναδικές μελωδικές γραμμές που έχουν κάνει τους Empty Frame να ξεχωρίζουν εδώ και τόσα χρόνια στην ελληνική αγγλόφωνη σκηνή.

Underdogs είναι όλα εκείνα τα άτομα που έχουν υποστεί καταπίεση, διακρίσεις, βία, έχουν αντιμετωπίσει τα αδιέξοδά τους, ξυπνούν/αναπνέουν και εξεγείρονται. Underdogs όμως είναι μια λέξη που ταιριάζει και για τους Empty Frame που μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια συνεχίζουν την πορεία τους δημιουργώντας παρά τις αντιξοότητες, τις απώλειες και τις προσωπικές σκοτεινές στιγμές.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Dope of Sound Studio από τον Κώστα Σαββίδη που έκανε και τις μίξεις ενώ την παραγωγή υπογράφει το ίδιο το συγκρότημα. Το mastering πραγματοποιήθηκε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο (Sweetspot) και το artwork του άλμπουμ δημιούργησε η Λουίζα Καραγεωργίου.

Το “Underdogs” κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες ( https://orcd.co/emptyframe_underdogs ) και σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων από την Coma Records.

Empty_Frame_Album_cover.jpg

Το live

Οι Empty Frame ανεβαίνουν στη σκηνή του Temple Athens, το Σάββατο 6 Απριλίου, για να παρουσιάσουν ζωντανά σε πρώτη επίσημη live παρουσιάση το νέο τους άλμπουμ “Underdogs” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες.

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2005 στην Αθήνα και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει 6 συνολικά άλμπουμ από το 2011 εκ των οποίων τα δύο είναι soundtracks.

Οι Empty Frame αποτελούνται από τους: Παναγιώτη Φέτση (Μπάσο, Φωνητικά), Χρήστο Καλλιμάνη (Κιθάρες), Μπάμπη Βασιλειάδη (Τύμπανα, Κρουστά), Νίκο Σολωμό (Βιολί) και Καίτη Πάντζαρη (Τσέλο, φωνητικά).

EF7-NikosKatsaros_web.jpg

Info:

Σάββατο 6 Απριλίου
Temple Athens, Ιάκχου 17, Γκάζι
Προπώληση: 10 €
Ταμείο: 12 €
Doors Open: 21.00
Έναρξη: 21.30
Προπώληση: https://cometogether.live/event/888/empty-frame-underdogs-new-album-presentation-live-at-temple?

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!