Οι dEUS για μία και μόνο εμφάνιση ξανά στην Αθήνα

Για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια απ’ την κυκλοφορία του εξαιρετικού άλμπουμ τους "The Ideal Crash".
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Βέλγοι θα παίξουν όλα τα τραγούδια του δίσκου, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την επιστροφή τους με το επερχόμενο 8ο album της καριέρας τους!

Οι dEUS έρχονται για μια εορταστική εμφάνιση στο Fuzz, την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Το "The Ideal Crash" ήταν το τρίτο στη σειρά προσωπικό αποτύπωμα της ροκ μπάντας που μετρά 27 χρόνια παρουσίας στην «πιάτσα».

Σε αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα: "Sister Dew", "Instant Street", "Everybody's Weird", "Dream Sequence #1".

Τα παραπάνω μαζί με τα κλασικά standards τους, "Suds & Soda", "Little Arithmetics", "For the Roses" και "Hotellounge (Be the Death of Me)" αναμένεται να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη βραδιά.

Η συναυλία της Αθήνας θα κλείσει το πρώτο σκέλος της ανοιξιάτικης ευρωπαϊκής περιοδείας του "Ideal Crash" η οποία θα αποτελείται από 20 συναυλίες σε μεγάλες πόλεις, όπως η Λισαβόνα, η Μαδρίτη, το Μιλάνο, η Βιέννη, το Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίνο!

Το album θα επανακυκλοφορήσει σε remastered και boxset εκδόσεις.

«Δεν είναι συναυλίες για τη νοσταλγία», λέει ο ηγέτης των dEUS, Tom Barman. «Είναι η τέλεια συγκυρία για να βάλουμε και πάλι μπροστά τις μηχανές και να βγούμε ξανά στον δρόμο! Αν υπήρχε μία στιγμή όπου θα έπρεπε να γιορτάσουμε ένα album και να ξεκινήσουμε μία περιοδεία, είναι αυτή. Το 'Ideal Crash' ήταν ένας πολύ σημαντικός δίσκος για εμάς, κλείνει τα 20 χρόνια του και θα θέσει τα υψηλά standards και για τα νέα τραγούδια μας».

Ο τρίτος αυτός δίσκος των cult indie-rockers από την πόλη του Antwerp τους καθιέρωσε ως μια από τις πλέον ανατρεπτικές και επινοητικές μπάντες της γενιάς της, ερχόμενος μετά τα "Worst Case Scenario" (1994) και "In a Bar, Under the Sea" (1996) ενώ οι συναυλίες τους στη χώρα μας, ακόμα συζητιούνται…

Η νέα δουλειά τους, με προσθήκες πλέον στο αρχικό σχήμα της μπάντας θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας, όπως και για ολόκληρη την περιοδεία, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 11:00 το πρωί.

Η πρώτη τιμή είναι τα 27 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 30 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 33 ευρώ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / Viva.gr / fuzzclub.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)
deus31may
dEUS "The Ideal Crash" + opening act (tba)
Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, fuzzclub.gr).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!