Οι Bag of Nails στο ιστορικό Half Note Jazz Club

Tην Κυριακή 24 Μαρτίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι Bag of Nails, ένα χρόνο μετά την πρώτη και εκρηκτική τους εμφάνιση στο ιστορικό Half Note Jazz Club, επιστρέφουν την Κυριακή 24 Μαρτίου, ως organ trio πλέον, με σκοπό να ξεσηκώσουν ξανά το κοινό και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα μυρίζει μπαρούτι.

 Διασκευές σε κομμάτια που τους έχουν στιγματίσει, κομμάτια απ' το πρώτο τους album (The Wolf Inside Me, Nasoni Records, Berlin 2019), το οποίο έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές απ' τον διεθνή τύπο αλλά και ολόκληρο το επερχόμενο τους LP, που έχει ήδη ηχογραφηθεί και σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει, θα συνθέσουν την απόλυτη psych blues / soul rock εμπειρία. 

"All the hippies, all the lovers, all the night trippers should be there..."

Κυριακή 24 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club!

Info
BAG OF NAILS
KΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ Έναρξη 21:30
Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Τιμές εισιτηρίων: από 10 € https://www.more.com/music/bag-of-nails/
www.halfnote.gr Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!