Οι Απροσάρμοστοι και o Σταμάτης Μορφονιός 30 χρόνια μετά...

Ένα δείγμα σαράντα δευτερολέπτων από τον δίσκο που ετοιμάζουν τους τελευταίους μήνες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα από τα πολλά όμορφα πράγματα αυτού του επαγγελματικού κλάδου, είναι το γεγονός ότι από εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να σου έρθει στα εισερχόμενα ένα μέιλ, με ένα τραγούδι, μια μελωδία, κάποιους στίχους, τα οποία αυτομάτως σε ανακουφίζουν, γιατί σου επιβεβαιώνουν την πεποίθηση ότι η μουσική είναι πάντα παρούσα και είναι ελεύθερη εκεί έξω, τώρα το αν θα φτάσει στα αυτιά σου από τα ραδιόφωνα ή από στόμα σε στόμα, είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης.

Εδώ και μερικούς μήνες, οι Απροσάρμοστοι, η μπάντα του Παύλου Σιδηρόπουλου, βρίσκονται στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου δίσκου τους μετά το θάνατο του τελευταίου, επιλέγοντας για συνοδοιπόρο τους τον πιο ιδαίτερο, τον πιο σπουδαίο τραγουδοποιό της γενιάς μας, τον Σταμάτη Μορφονιό. Ευτυχώς, τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν ούτε τους Απροσάρμοστους, ούτε τον Σταμάτη αλλά ούτε και τη χαρά που υπάρχει για αυτή τη σύμπραξη. Εμείς απλά περιμένουμε την κυκλοφορία αυτής της δουλειάς και της συνάντησης των θρυλικών Απροσάρμοστων με τον -ευτυχώς- "απροσάρμοστο" Σταμάτη Μορφονιό.

Ο δίσκος τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανυπομονησία, και η κυκλοφορία του υπολογίζεται στις αρχές του νέου έτους.  Το 2020 συμπρηρώνονται τα 30 χρόνια απουσίας του Παύλου και ο δίσκος των Απροσάρμοστων με τον Μορφονιό θα είναι αφιερωμένος σε εκείνον.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!