Ο Χρήστος Θηβαίος σε μία άψογη live streaming συναυλία με 30.000 θεατές!

(Δείτε το video της συναυλίας) Με το νέο του σχήμα «Χρήστος Θηβαίος και (Δ+Θ)²»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το περασμένο Σάββατο στις 9 το βράδυ μέσα από τη σελίδα «Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας» ή ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας είχαμε την τύχη να ακούσουμε και να δούμε, σε ένα ξεχωριστό διαδικτυακό live τον Χρήστο Θηβαίο στις αγαπημένες μας στιγμές του, από τους «Συνήθεις Υπόπτους» και τον «Άμλετ της Σελήνης» έως το «Σιδερένιο νησί» και την δισκογραφική του και την νέα του δισκογραφική συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, με τίτλο «Από τους κήπους των ψιθύρων» που έχουμε τη μεγάλη χαρά να κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Ήταν ένα όμορφο συνειρμικό μουσικό ταξίδι με οδηγό τον Χρήστο και συνοδοιπόρους τους εξαιρετικούς μουσικούς Μάξιμο Δράκο και Καλλίστρατο Δρακόπουλο, στη γειτονιά του Χάρη Κατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά με μια μεγάλη στάση στη δική του αγαπημένη γειτονιά, τα Εξάρχεια.

Με άψογο ήχο, τη ζεστασιά και τη ζωντάνια της ατμόσφαιρας ενός «κανονικού» live που ο Χρήστος Θηβαίος ξέρει τόσο καλά να δημιουργεί η Σαββατιάτικη βραδιά κύλησε όμορφα ενώνοντας ακροατές του από όλη την Ελλάδα, που λόγω των συνθηκών είχαν στερηθεί τη μουσική του.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό το νέο του σχήμα με το όνομα «Χρήστος Θηβαίος και (Δ+Θ)²» που αποτελείται από τον ίδιο και τους Μάξιμο Δράκο και Καλλίστρατο Δρακόπουλο.

Η διοργάνωση της live streaming συναυλίας ήταν μία ακόμα αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας που ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές.

Όσοι δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συναυλία μπορούν να τη δείτε ολόκληρη παρακάτω:

Φωνή, κιθάρες: Χρήστος Θηβαίος
Πιάνο: Μάξιμος Δράκος
Τύμπανα: Καλλίστρατος Δρακόπουλος

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!