Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης «μάγεψε» στο Ισραήλ!

(VIDEO & PHOTOS) O συνθέτης και σολίστ στο μπουζούκι Θανάσης Πολυκανδριώτης ταξίδεψε στο Ισραήλ και πραγματοποίησε δύο παραστάσεις
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
στo Zappa Club Tel Aviv καιστο Zappa Club Herzliya στις 22 και 23 Ιανουαρίου, 2015.

Το ισραηλινό κοινό επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον Έλληνα συνθέτη, που μαζί με τη Μαρία Σπυροπούλου στο τραγούδι και την Αργυρώ Κεραμιδά στο μπουζούκι, συνέπραξαν με αξιόλογους μουσικούς από το Ισραήλ προσφέροντας ένα πρόγραμμα που τα είχε όλα. Αγαπημένα τραγούδια που έχουν τραγουδήσει κορυφαίοι μας ερμηνευτές (Στέλιος Καζαντζίδης, Στράτος Διονυσίου, Γιάννης Πάριος, Τόλης Βοσκόπουλος κ.ά) και μεγάλες επιτυχίες του Πολυκανδριώτη. Παράλληλα μέσα από τον Χατζιδάκι, τον Θεοδωράκη, τον Βαμβακάρη, τον Τσιτσάνη, αλλά και τον Brahms, ο μουσικοσυνθέτης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό με ταξίμια και αυτοσχεδιασμούς αποσπώντας παρατεταμένο χειροκρότημα. 

Συνδετικός κρίκος του Θανάση Πολυκανδριώτη με το Ισραήλ είναι ο ισραηλινός τραγουδιστής Αsi Yehiel που πέρα από τα τραγούδια της πατρίδας του, τρέφει μεγάλη αγάπη για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι.

Να σημειωθεί πως ο Πολυκανδριώτης υπογράφει τη μουσική στο πρώτο CD του Asi ο οποίος και έδωσε το παρόν και στις δύο παραστάσεις στο Τελ Αβίβ.

Το ραντεβού με το ισραηλινό κοινό ανανεώθηκε για μία παράσταση ακόμα στις 9 Ιουνίου 2015 στο Mediterranean Festival στο Ashdod.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!