Ο Στέφανος Κορκολής στο θέατρο Παλλάς

Μαζί του η Σοφία Μανουσάκη - Φιλική συμμετοχή Άλκηστις Πρωτοψάλτη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη Δευτέρα 9 Μαΐου ο Στέφανος Κορκολής στο θέατρο Παλλάς o πηγαίος πιανίστας και δημιουργός Στέφανος Κορκολής θα παρουσιάσει μια αναδρομή στο έργο του και τις δικές του επιτυχίες.

Παράλληλα θα ερμηνεύσει τραγούδια που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους τραγουδιστές όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Νάνα Μούσχουρη , η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας, η Δήμητρα Γαλάνη, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και όχι μόνο.

Θα ακουστούν στιγμές όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε το φεγγάρι», «Δεν είσαι εδώ», «Εκατό φορές κομμάτια», «Οι αποσκευές», «Σ’ έχω ερωτευτεί» και φυσικά δικές του επιτυχίες όπως το «Σκόνη και θρύψαλα», «Στους πέντε ανέμους», «Το σημάδι του σκορπιού» και άλλα.
IMG 3162
Επί σκηνής θα τον τιμήσει μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με την οποία τους συνδέει ισχυρή φιλία και συνεργασία ετών.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού «Ο Άγγελος μου» το 2004 που έγραψε για εκείνη σε στίχους Νίκου Μωραΐτη αποτελεί ένα από τα διαχρονικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας. Ακόμη το «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση γνώρισε θερμή υποδοχή.

Μαζί τους η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, βασική ερμηνεύτρια του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της -πάντα μαζί με τον Κορκολή- δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων».
IMG 3159
Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Κωστής Πυρένης: κιθάρες, τραγούδι, Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο, φλάουτο ,πλήκτρα Σάββας Ρακιντζάκης: πλήκτρα Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα -κρουστά -τραγούδι, Βικτωρ Κουλουμπής: μπάσο, Στέφανος Κορκολής: πιάνο, ενορχηστρώσεις, διασκευές, τραγούδι
Ηχοληψία : Δημήτρης Δημητριάδης
Φωτισμοί : Χρήστος Τζιόκας

Προπώληση: viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου Παλλάς

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!