O Ρόμπερτ Φριπ επέστρεψε παίζοντας με τη γυναίκα του το "I Love Rock 'n Roll"

Οι Fripp και Willcox μοιράζονται στο YouTube την κλασική επιτυχία των Joan Jett & the Blackhearts.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/02/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Robert Fripp ο εγκέφαλος των King Crimson «ξαναχτυπά» για άλλη μια φορά και με τη βοήθεια της συζύγου Toyah Willcox, η γνωστή μας Toyah στα 80s, κάνουν μια συναρπαστική διασκευή του "I Love Rock 'n Roll" στην κουζίνα του σπιτιού του!

Οι Fripp και Willcox μοιράζονται στο YouTube την κλασική επιτυχία των Joan Jett & the Blackhearts με κιθάρα, φωνή.

"Αγαπάμε και το Rock n Roll !!" έγραψε η Willcox στο βίντεο.

Toyah And Robert's Sunday Lunch - I Love Rock and Roll


Το βίντεο αυτό είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά από τραγούδια που ανέβασε το ζευγάρι, τα οποία έγιναν γρήγορα γνωστά ως τα βίντεο «Sunday Lunch».

Έχοντας ξεκινήσει τη σειρά αυτή κατά τη διάρκεια των περιορισμών των δύο καραντίνων από πέρυσι, το ντουέτο έχει διασκευάσει τραγούδια των Guns ‘n’ Roses, Metallica, David Bowie και Nirvana.

Φαίνεται ασφαλές να πούμε ότι κάνουν μια ισχυρή ομάδα, δεδομένης και των δύο επιτυχιών τους στην αντίστοιχη σταδιοδρομία τους.

Ο Fripp είναι γνωστός ως κιθαρίστας και μακρόχρονο μέλος των King Crimson με συνθετική επίσης συνεισφορά και η Willcox είχε μια σειρά από επιτυχίες κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80, συμπεριλαμβανομένου μια διασκευής του "Echo Beach" επιτυχία των Martha and the Muffins, τo 1987.

Toyah - Echo Beach [Remastered Audio]


Η κυκλοφορία του «Sunday Lunch» ήρθε σε μια δύσκολη χρονιά για το Fripp, ο οποίος έχασε δύο μέλη King Crimson μέσα στο 2020.

Τον Μάρτιο, ο ντράμερ του συγκροτήματος Bill Rieflin πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 59 ετών. Ο Rieflin ήταν μέλος του King Crimson από το 2013.

«Πετάξτε καλά, Αδερφέ Μπιλ! Η ζωή μου έγινε απίστευτα πλουσιότερη όταν σε γνώρισα», είπε εκείνη την στιγμή ο Fripp μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook.

Επιπλέον, ο 74χρονος πρώην τραγουδιστής και μπασίστας Gordon Haskell πέθανε επίσης από καρκίνο τον Οκτώβριο. Ο Haskell εμφανίστηκε στο δίσκο του συγκροτήματος 1970 Lizard το 1970 μετά την αποχώρηση του αρχικού τραγουδιστή Greg Lake.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!