Ο Πουλικάκος σε γενέθλια εμφάνιση στο Κύτταρο

Ένα ιστορικό live προσεχώς...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά τον περσινές θριαμβευτικές sold-out εμφανίσεις του Δημήτρη Πουλικάκου με τους Γεια σου Τάκη στο “Κύτταρο” μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό, όπου παρουσίασε ένα μαραθώνιο ολοκληρωμένο rock show, ο Γέρων Παλούκιος ανανεώνει το ραντεβού με το κοινό του στο ιστορικό live club της Αθήνας την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 σε μια ακόμη γενέθλια συνάντηση (έχει γεννηθεί 21 Ιανουαρίου 1943).

Με ενδιαφέρον αναμένεται να ανακοινωθούν οι καλεσμένοι του, φίλοι και συνοδοιπόροι, ενώ αναμένονται και εκπλήξεις όπως οι περσινές παρουσίες των Μανώλη Μητσιά και Τάνιας Τσανακλίδου που συμμετέχουν όπως το συγκρότημά Γειά σου Τάκη και πολλοί άλλοι στο νέο δισκογραφικό πρότζεκτ του που είχε εξαγγείλει στις συναυλίες εκείνες.

Η αφίσα που κυκλοφόρησε εν’ όψει της συναυλίας στο “Κύτταρο” είναι καταπληκτική και προμηνύει μια βραδιά rock αθωότητας με σλόγκαν #τρέχα γύρευε # ας προσέχαμε” !

Poul_Kyt_19.1.24.jpg

Είναι σίγουρο ότι έως τότε ο πάντα ευρηματικός Δημήτρης Πουλικάκος θα εμφανίσει πολλές εκπλήξεις ώστε να μας καταπλήξει.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στο www.more.com έναντι 10 ευρώ κι όποιος…προλάβει

*Η κεντρική φωτογραφία είναι από την πρώτη περσινή sold-out εμφάνιση του Δ. Πουλικάκου στο “Κύτταρο” στις 13 Ιανουαρίου.

Φωτο: Γ. Αλεξίου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!