Ο Πλούταρχος για πρώτη φορά σε βινύλιο

(VIDEO & PHOTOS) Μετά από 21 χρόνια στη δισκογραφία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/09/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκίνησε τη δισκογραφική του διαδρομή στα τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν οι δίσκοι ακτίνας είχαν εξοστρακίσει τους δίσκους βινυλίου από την αγορά.

Η μαγεία όμως του βινυλίου είναι τέτοια που οδήγησαν στη σημερινή αναγέννηση του κόντρα στο ψηφιακό περιβάλλον που σχεδόν κατάργησε με τη σειρά του τα cd.

Έτσι κατά την απονομή του πλατινένιου του δίσκου για τις πωλήσεις του άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα», παρουσιάστηκε και η συλλεκτική έκδοση βινυλίου στην οποία είναι πλέον διαθέσιμο.
pl1
Η απονομή κατέληξε σε sold out συναυλία στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, το βράδυ της Κυριακής, με τους συντελεστές των τραγουδιών και τους ανθρώπους της εταιρείας του.

Την απονομή της πλατίνας έκανε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος παρέδωσε στον Γιάννη Πλούταρχο και το βινύλιο. Ο τελευταίος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη έκδοση ως «σπουδαίο δώρο».
pl3
Το «Τραγούδια Ακατάλληλα» κυκλοφόρησε τον Απρίλιο και περιλαμβάνει 20 δημιουργίες. Ο δίσκος έκανε κατευθείαν είσοδο στο no1 του δείκτη πωλήσεων IFPI Albums Sales Chart, θέση στην οποία παρέμεινε για τέσσερις διαδοχικές εβδομάδες, ενώ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των ψηφιακών charts.

Το video του χρήστη stixakakis παρότι ερασιτεχνικό αποτυπώνει το γιορτινό κλίμα της εκδήλωσης. 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!