Ο Παπακωνσταντίνου ετοιμάζει δίσκο με ανέκδοτους στίχους του Μεσημέρη

Με πολλούς ερμηνευτές -Θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και cd. 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχει ερμηνεύσει τραγούδια του Σταμάτη Μεσημέρη που άγγιξαν τον κόσμο, «έγραψαν» και έμειναν: «Ελλάς», «Δε σηκώνει», «Όχι σε όλα», «Δεν πάει άλλο», «Να καούν», «Πόρτο Ρίκο» σε στίχους Άλκη Αλκαίου και όχι μόνο.

10 χρόνια μετά τη φυγή του Μεσημέρη (3 Απριλίου 2009) ο Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να εκδώσει στην εταιρεία του Rain Music το έργο «Μεσημέρι… στον παράδεισο» σε μουσική του Γιάννη Γιοκαρίνη.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νατάσα Μαστοράκου και το in.gr, με αφορμή το επίσης ολοκαίνουριο προσωπικό άλμπουμ του «Μπλέξαμε».

Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παπακωνσταντίνου:

«Ετοιμάσαμε τώρα ένα δίσκο με τίτλο «Μεσημέρι… στον παράδεισο» που θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και cd, με στίχους του Σταμάτη Μεσημέρη. Όλα τα κομμάτια τα έχει μελοποιήσει ο Γιάννης Γιοκαρίνης και έχουμε τραγουδήσει όλοι οι εν δράσει έλληνες τραγουδιστές του χώρου. Την επιμέλεια του υλικού, τις ενορχηστρώσεις και τις ηχοληψίες έκανε ο Ανδρέας Αποστόλου. Ο δίσκος αυτός μαζί με τις δικές μου δουλειές και το dvd θα είναι διαθέσιμα και στη συναυλία στο Βύρωνα. Η εταιρεία προσπαθεί να στηρίζει και τους νέους. Έχουμε βγάλει αρκετές δουλειές νέων καλλιτεχνών και θα συνεχίζουμε και με άλλες. Ξέρεις, εκεί δεν βγαίνει ούτε το κόστος γιατί ο κόσμος δεν αγοράζει cd, αλλά τι να κάνουμε…».

Να σημειώσουμε ότι και ο Γιοκαρίνης έχει συνυπάρξει δημιουργικά με τον Μεσημέρη.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!