Ο Ορφέας Περίδης στον Γοργόμυλο Πρέβεζας

Στο πλαίσιο του μουσικού φεστιβάλ Rapido Molino την Παρασκευή 2 Αυγούστου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/08/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Ο Oρφέας Περίδης θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, την Παρασκευή 2 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία του Γοργόμυλου Πρέβεζας. O κορυφαίος τραγουδοποιός θα χαρίσει μία ακόμα μαγική θερινή νύχτα, στους πιστούς ακροατές του.

Θα τον διαδεχθεί στη σκηνή το ανερχόμενο rock group των Ιωαννίνων «Αυτόπτες Μάρτυρες».
orfeas eso afisa
Λίγα λόγια για το μουσικό Φεστιβάλ Rapido Molino:
Ένα από τα παλαιότερα μουσικά φεστιβάλ της χώρας, το Rapido Molino, περιμένει και φέτος τους φίλους του στην κεντρική πλατεία του Γοργόμυλου Πρέβεζας την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας ανοίγουν οι Unan Ahtarma και στη συνέχεια ακολουθεί ο μοναδικός Ορφέα Περίδης.

Την μουσική βραδιά κλείνουν δυναμικά οι «Αυτόπτες Μάρτυρες».
aytoptes martyres
Το Σάββατο 3 Αυγούστου, τη σκηνή ανοίγει ο Stuart Craig με αφιέρωμα στους AC/DC, συνεχίζουν οι George Gakis & sticky fingers με αφιέρωμα στους The Rolling Stones και οι Black Strat Bandμε αφιέρωμα στους Pink Floyd και τέλος οι The Blues People με αφιέρωμα στους ZZ Top. Το πρόγραμμα και των δύο ημερών ξεκινά στις 8.30 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, που διοργανώνει εδώ και 16 χρόνια το φεστιβάλ, ακολουθεί μια άκρως ευέλικτη πολιτική για τα εισιτήρια. Η είσοδος για τα παιδιά μέχρι 10 ετών είναι δωρεάν. Η προπώληση για την πρώτη ημέρα είναι 8 ευρώ και το εισιτήριο στην είσοδο είναι 10 ευρώ. Τη δεύτερη ημέρα, η είσοδος είναι 3 ευρώ.

Στα Γιάννενα εισιτήρια προπωλούνται στα βιβλιοπωλεία Αναγνώστης (Πυρσινέλλα 11) και Χαρτέξ (κεντρική πλατεία), καθώς και στο Giorgio music shop (Στοά Ορφέα).

Πηγή: Ηπειρωτικός Αγών

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!