Ο Νίκος Κατσίκας παρουσιάζει το βιβλίο - CD «Άγνοια Κινδύνου» στο Σταθμαρχείο

Ο Νίκος Κατσίκας, μαζί με πολλούς μουσικούς και φίλους του, την Τετάρτη 20 Απριλίου παρουσιάζει στο Σταθμαρχείο το βιβλίο - CD «Άγνοια Κινδύνου».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/04/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
To Σταθμαρχείο είναι ένας νέος πολυχώρος στα σύνορα Κολωνού - Μεταξουργείου, Αλικαρνασσού 7 και Λένορμαν, κοντά στις γραμμές του τρένου.

Εκεί θα παρουσιαστεί το βιβλίο - CD «Άγνοια Κινδύνου» του πολυδιάστατου καλλιτέχνη Νίκου Κατσίκα που μόλις κυκλοφόρησε.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Κατσίκα


Ο Νίκος Κατσίκας ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Φαρμακευτική και συγχρόνως, παρακολουθούσε μαθήματα κλασικής κιθάρας, ανώτερα θεωρητικά και φωνητική. Έχει εργαστεί, κατά καιρούς, ως κιθαρίστας και τραγουδιστής σε μουσικές σκηνές και μπουάτ, ενώ πάντα παρουσίαζε σε συναυλίες δικά του τραγούδια. Έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, στο Φεστιβάλ Ιθάκης και στα προκριματικά της Γιουροβίζιον.

Κυκλοφορεί τραγούδια του σε δίσκους και CD από το 1987, «Ραδιενεργή Βροχή» σε στίχους του Φίλιππου Γράψα και δικούς του με τραγουδιστή το Γ. Αντωνίου και ακολουθούν με ερμηνευτή τον ίδιο το «Σαν Φλιπεράκι Ερωτικό» (1994), «Αποπλάνησε μου τις αισθήσεις» (2004), «Σκωτσέζικο Ντουζ» (2008), «Απλά περνάς» (2011) με σαφή στροφή στο λαϊκό τραγούδι και με συμμετοχή της Μαριώς.

Συμμετείχε με τραγούδια του σε CD άλλων τραγουδιστών καθώς και στο CD των Nomisma «Πεντακοσάρα μου Γενιά»

«Άγνοια Κινδύνου»

katsikascover
Το βιβλίο - CD είναι η πρώτη προσέγγιση του Νίκου Κατσίκα στο χώρο της ποίησης με στίχους και ποιήματα που αποκρυπτογραφούν τα ερεθίσματα και τις ανησυχίες του για το κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι του σήμερα.

Παράλληλα υπάρχει και η τραγουδοποιητική του πλευρά με το ένθετο CD που περιέχει 3 μελοποιημένα ποιήματα και 4 νέα λαϊκά ερωτικά τραγούδια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!