Ο Μίμης Πλέσσας στο City Garden festival!

Μαζί του οι Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου και Ρίτα Αντωνοπούλου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/05/2022
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ας πιούμε απόψε το φεγγάρι» - Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μίμης Πλέσσας, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα

Κάθε συναυλία με τραγούδια που φέρουν τη σφραγίδα του Μίμη Πλέσσα δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Γιατί η σύγχρονη ιστορία του ελληνικού τραγουδιού δεν μπορεί να εννοηθεί χωρίς τον Μίμη Πλέσσα.

Αυτά αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο και συνεχίζει:

Ο Μίμης Πλέσσας με τη μαγευτική δύναμη ενός ζωντανού θρύλου, έρχεται με την ορχήστρα του και τρεις σπουδαίους ερμηνευτές στο City Garden Festival, για μια μαγική φεγγαροβραδιά.

Μουσικός και συνθέτης με απόλυτη γνώση της ιστορίας της μουσικής, έχτισε με συνέπεια και σοβαρότητα την πραγματικά ογκώδη εργογραφία του.
Κατάφερε σπουδαίες αισθητικές προσεγγίσεις, αποτυπώνοντας το πολυεπίπεδο και συναρπαστικό του ταλέντο, είτε δουλεύοντας για το σινεμά, είτε μελοποιώντας ποίηση, είτε δουλεύοντας σε πιο σύνθετες φόρμες. Ένας καλλιτέχνης με μεγάλο εκτόπισμα και εκπληκτική πορεία.
mimisplessas ct garden22 viva 1220x370 1
Κώστας Μακεδόνας
Από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με τριάντα τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας στα στούντιο και στα φώτα της σκηνής. Στην πολύμορφη πορεία του ως ερμηνευτής έχει αναμετρηθεί με όλες σχεδόν τις εκφάνσεις και τις πτυχές της ελληνικής τραγουδοποιίας. Οι ερμηνείες του, αποσταγμένες κι απαλλαγμένες από κάθε περιττό, λάμπουν σαν μαργαριτάρια.

Μελίνα Ασλανίδου
Από τα κορυφαία ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής πραγματικότητας. Τη γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Απέναντι». Η δημοτικότητα της εκτοξεύτηκε από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τι σου 'κανα και πίνεις» των Μίμη Πλέσσα και Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Ρίτα Αντωνοπούλου
Από τις πλέον χαρισματικές φωνές της γενιάς της, έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή μουσική πορεία. Από τα πρώτα της βήματα δίπλα στον Μίμη Πλέσσα μέχρι σήμερα, μας χαρίζει με τις ερμηνείες της, βαθιά συναισθήματα και αυθεντική συγκίνηση.

ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ
ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022
CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP ΖΩΝΗ: 25 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ: 20 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 15 ΕΥΡΩ
Γ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ: 12 ΕΥΡΩ
Γ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - ΑΝΕΡΓΩΝ: 10 ΕΥΡΩ
AMEA: 15 ΕΥΡΩ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 211 7701700, viva.gr, ct.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!