Ο μεγάλος Iggy Pop ξανά στην Αθήνα

Η προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο θρυλικός Iggy Pop θα βρεθεί, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού, για το Release Athens 2019!

«Νονός του Punk», ζωντανός μύθος του rock, όχι απλά ως μουσικός αλλά και ως νοοτροπία και στάση ζωής, έχει επηρεάσει καταλυτικά το χώρο του εδώ και δεκαετίες. Αν δεν υπήρχε αυτός και οι θρυλικοί Stooges η μουσική σήμερα θα ήταν διαφορετική.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού στο Δέλτα του Φαλήρου, θα ακουστούν ζωντανά κλασικά τραγούδια του, όπως τα "Lust For Life", "The Passenger", "Candy", "Nightclubbing", "China Girl", "I’m Bored", "Real Wild Child", "Home", "Wild America", "Funtime", "Some Weird Sin", "Gardenia" μαζί με τα μυθικά standards της εποχής των Stooges: "I Wanna Be Your Dog", "Gimme Danger", "Search and Destroy", "T.V. Eye", "No Fun", "Down on the Street", "Real Cool Time", "Sick Of You", "Loose" και όχι μόνο!

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα, τόσο για τη συγκεκριμένη ημέρα όσο και για το line-up του Release Athens.
iggypop8jun
Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 23/11, στις 11:00 το πρωί, προς 35 ευρώ, και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους , η τιμή θα διαμορφωθεί στα 40 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων με αρχική τιμή στα 80 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 100 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

- ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
- open bar
- προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
- ιδιωτικό parking
- ξεχωριστές τουαλέτες
- αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά 11876
Online: Viva.gr
releaseathens.gr

Φυσικά σημεία
Καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!