Ο Καρράς τραγουδάει Φοίβο

(VIDEO) Ο Βασίλης Καρράς σε μια «ευλογημένη» περίοδο της καριέρας του, ξανασυναντά δισκογραφικά το Φοίβο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Βασίλης Καρράς σε μια «ευλογημένη» περίοδο της καριέρας του, στη μεστή ωριμότητά του κι ενώ βρίσκεται στην «κορυφή» όσον αφορά το θέμα «ζωντανές εμφανίσεις» ξανασυναντά δισκογραφικά το Φοίβο. Ερμηνευτής και «μετρ» των σουξέ, βρίσκονται στο στούντιο όπου ολοκληρώνουν τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του Μαρτίου.

Να θυμίσουμε το «σμίξιμό» τους, το Νοέμβρη του 1996 στο δίσκο «Τηλεφώνησέ Μου» που ξεπέρασε σε πωλήσεις τις 100.000 αντίτυπα, αλλά και το «Επιστρέφω» του 1999 που είχε συγκριτικά «χλιαρή» αποδοχή (άγγιξε τις 25.000 αντίτυπα).

«Δηλητήριο», «Απορώ», «Τηλεφώνησέ μου», «Φαινόμενο», «Πείτε της», «Τι αισθάνεσαι για μένα» είναι μερικά από τα συναισθηματικά αλλά και διαχρονικά -μέχρι στιγμής- διαπιστευτήρια τους.

Ο δίσκος θα εκδοθεί από την δισκογραφική εταιρεία Spicy που έχει ιδρύσει ο συνθέτης, στιχουργός και ενορχηστρωτής Φοίβος και σίγουρα με αυτήν την κυκλοφορία θα κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε «υπόσχεση» του ερμηνευτή από παλιά γι’ αυτό το νέο «πάντρεμα» και όπως είναι γνωστό ο Καρράς τιμά πάντα το λόγο του. Έτσι ενώ κάποια σημάδια έδειχναν στροφή του σε ένα πιο «ψαγμένο» ρεπερτόριο, η συνύπαρξή του επί σκηνής με Πάολα και Παντελίδη αλλά και η εν λόγω δισκογραφική κίνηση τον «επανατοποθετούν» στα γνώριμα μονοπάτια.

Ο Βασίλης Καρράς σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του συνεχίζει τη θριαμβευτική σεζόν του στο Teatro της παραλίας που θα φτάσει μέχρι και το Πάσχα.

Φωτογραφία: Μανώλης Χιώτης

 

 

 

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!