Ο Φοίβος Δεληβοριάς για τη συμμετοχή του στα «Απρόοπτα» των Χ.Νικολόπουλου και Ν.Αναγνωστάκη

Συμμετέχει στον δίσκο με το τραγούδι «Κρυφά μες στην καβάτζα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Φοίβος Δεληβοριάς αποτελεί από μόνος του ένα μουσικό είδος, μία μουσική κατηγορία. Τραγουδοποιός που με κάθε νέα του δουλειά αποδεικνύει την αξία και τη δημιουργικότητά του.

Δεν φοβάται να περπατήσει και σε άλλα μονοπάτια, τα οποία αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις για τους ακροατές, όπως η συνεργασία του με το Χρήστο Νικολόπουλο και το Νίκο Αναγνωστάκη στα «Απρόοπτα».

Γι' αυτή του τη συμμετοχή δήλωσε στο Ogdoo.gr:

«Τον Νικολόπουλο πρέπει να τον μελετήσουν οι νέοι με τον ίδιο τρόπο που εκείνος μελέτησε κι ορκίστηκε στον Τσιτσάνη, στον Ζαμπέτα, στον Χιώτη και στον Παλαιολόγου.

Αυτός ο άνθρωπος με το παιδικό πρόσωπο είναι ένας ταπεινός, αλλά ανυποχώρητος πολεμιστής του ωραίου και του στιβαρού. Δεν ξέρω αν πέρασε μια μέρα απ’τη ζωή του που να μην ηχογράφησε, που να μην έβαλε έναν ακόμη πλίνθο στο ελληνικό μαγεμένο οικοδόμημα. Μεγάλη τιμή που τον πρόλαβα και που συμπορευτήκαμε.

 Χαίρομαι και που τον βρήκα σ’αυτή την παιχνιδιάρικη στιγμή του μαζί με το Νίκο Αναγνωστάκη. Είναι αφοπλιστικό, ένας μεγάλος δεξιοτέχνης όταν αφήνεται στη χαρά του παιχνιδιού. Του αξίζει πολλή χαρά και πολύ χαμόγελο, τώρα που ανήκει πια αδιαφιλονίκητα στους μεγάλους δασκάλους».

Ακούστε το τραγούδι παρακάτω:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!