Ο Απόστολος Μόσιος σε live streaming συναυλία για την όπερα του Dubai!

Μία μοναδική διαδικτυακή unlpugged συναυλία την Πέμπτη 4 Ιουνίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά από πρόσκληση της Dubai Opera ο Απόστολος Μόσιος συντροφιά με τον καλό του συνεργάτη Δημήτρη Νάσσιο στην κιθάρα και τα φωνητικά, θα παρουσιάσει ένα ακουστικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα της Όπερας στο Facebook και το κανάλι της στο youtube.

H συναυλία θα μεταδοθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 19.00 ώρα Ελλάδος (20:00 ώρα Dubai) και θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά.

Η Dubai Opera είναι παγκοσμίως γνωστή για τις εξαιρετικές της παραγωγές αλλά και για τους πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες που φιλοξενεί.

Σημειωτέον στο Dubai υπάρχει μέχρι τώρα και καθολική ακύρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και η Όπερα προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί μουσική στον κόσμο, από το αρχείο τους αλλά και με τα εν λόγω live stream στα οποία έχουν συμμετάσχει σημαντικά ονόματα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.

Ο Απόστολος Μόσιος θα ερμηνεύσει δικά του τραγούδια από το νέο του δίσκο με τίτλο «Βεγγαλικό» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group καθώς και παλιότερα τραγούδια του, κάποια ξένα τραγούδια (rock διασκευές) καθώς και ένα καινούριο τραγούδι που έχει γράψει ο Βαγγέλης Χάνος (μπασίστας και συνεργάτης του πολλά χρόνια).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συναυλία στους παρακάτω συνδέσμους:

Facebook: https://www.facebook.com/dubaiopera/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZ2Q9p98XcarKGnjxXGLONQ
Event: https://www.facebook.com/events/2949190375161789/

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!