Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης live στο θεατράκι της Πλατείας Πηγάδας του Πειραιά

Το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 21.00 με Ελεύθερη Είσοδο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης είναι ένας καλλιτέχνης με πολύπλευρο ταλέντο και δυνατές μουσικές ρίζες. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη μεγάλη πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή ως ερμηνευτής, τραγουδοποιός και μουσικός.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Αλέξανδρος στις ζωντανές του εμφανίσεις είναι μοναδική και ξεχωρίζει για την νεανική ορμή, το ταλέντο, την άνεση που κινείται στη σκηνή και την ξεχωριστή σχέση που αναπτύσσει με το κοινό που συμμετέχει ενεργά και γίνεται αναπόσπαστο μέρος των παραστάσεών του.

Αφομοιώνει δημιουργικά τα παραδοσιακά ακούσματα της Κρήτης και την πολύτιμη οικογενειακή του παράδοση (του καταξιωμένου πατρός Μιχάλη Τζουγανάκη), στοιχεία μέσα στα οποία ανδρώθηκε καλλιτεχνικά και διαμορφώνει γοργά το δικό του διακριτό μουσικό ιδίωμα.

Η φωνή του Αλέξανδρου είναι καθαρή, ευαίσθητη, και αδιόρατα νοσταλγική. Έρχεται από το μέλλον και γίνεται το τέλειο όχημα για να ταξιδέψει ένα τραγούδι ως τις καρδιές των ακροατών.

Το Σάββατο στις 9 το βράδυ, θα έχετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε και μάλιστα δωρεάν συντροφιά με το αγαπημένο του λαούτο, στο θεατράκι της Πλατείας Πηγάδας του Πειραιά σε μια ξεχωριστή συναυλία που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.
TZOUGjpg
Info

Αλέξανδρος Τζουγανάκης live

Σάββατο 25 Ιουλίου στις 21.00

Στο θεατράκι της Πλατείας Πηγάδας του Πειραιά  

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Υπό την αιγίδα του Oργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά

Mε την υποστήριξη του Ogdoo.gr και της Μουσικής Πυξίδας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!