Νότης Σφακιανάκης - Απλώς ένα «ατύχημα»;

Βούιξαν οι «δίαυλοι» ενημέρωσης για το αυτοκινητιστικό ατύχημα του ερμηνευτή, μεσάνυχτα Σαββάτου, ενώ κατευθύνονταν στο κέντρο «Ιερά Οδός» όπου…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/01/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

εμφανίζεται και αυτή τη σεζόν. Ένα ατύχημα μάλλον συμβολικό της μέχρι τώρα φετινής παρουσίας του στο συγκεκριμένο μαγαζί. Άλλωστε ο Νότης Σφακιανάκης είναι άνθρωπος διορατικός με «χάρισμα» να βλέπει πίσω και μπροστά από πράγματα και καταστάσεις. Η νέα παρουσία του στην «Ιερά Οδό» δεν είχε την αίγλη και την αρμονία της προηγούμενης. Αιτία η οικονομική κρίση που «φρενάρει» τον κόσμο τόσο στην προσέλευση όσο και στην κατανάλωση σε αντίστοιχους χώρους και μάλιστα σε μια περίοδο που μεγάλοι «μαγαζάτορες» αντιμετωπίζουν ευρύτερα προβλήματα.

Απ’ την άλλη, για να είμαστε ειλικρινείς, και ο ίδιος ο Σφακιανάκης δεν έχει πραγματοποιήσει τα αναμενόμενα βήματα επαναπροσδιορισμού και ανανέωσης του ρεπερτορίου του αλλά και των παραστάσεών του. Δε στέκομαι στις κατά καιρούς τοποθετήσεις του, αφού ανέκαθεν ο Νότης «είναι αυτός που είναι», και δε διστάζει να εκφράσει τις απόψεις του όσο κι αν αυτές θεωρούνται εμπρηστικές και «κόντρα» στα στερεότυπα.

Κάποια απ’ τα τραγούδια του νέου του δίσκου, όπως παρουσιάζονταν στη σκηνή της «Ιεράς Οδού», πέραν από τη δεδομένη επάρκειά τους, αφήνουν σημάδια για μια νέα «άνοιξή» του.

Περιμένοντας το δίσκο, ελπίζουμε το «ατύχημα» -που φυσικά ευχόμαστε να μην είχε συμβεί- να «ταρακουνήσει» τον ερμηνευτή και να επιβεβαιώσει τις παραπάνω προσδοκίες.


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!