Νικολόπουλος & Παπαδημητρίου στο ΝΕΟ ΤΑΒΟΟ (Συνέντευξη Τύπου)

(ΡΕΠΟΡΤΑΖ) Συνέντευξη τύπου για τις κοινές εμφανίσεις τους με τίτλο «Η δική μας Αλεξάνδρεια» παραχώρησαν χθες το μεσημέρι στο φιλόξενο χώρο του νέου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
ΤΑΒΟΟ ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ο τίτλος του προγράμματος προκύπτει βεβαίως από την καταγωγή των δύο δημιουργών, αφού ο μεν Νικολόπουλος κατάγεται από την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας, ο δε Παπαδημητρίου από την συνώνυμη πόλη της Αιγύπτου.


Μαζί τους, εκτός από την εννεαμελή και καλοστημένη ορχήστρα, όπως διαπιστώσαμε από την μίνι παρουσίαση του προγράμματος που ακολούθησε, τραγουδούν τέσσερις σημαντικοί ερμηνευτές της νεώτερης γενιάς, οι Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Aιγιώτης, Γιώργος Φλωράκης και Νάνα Μπινοπούλου.


Το «πάντρεμα» των δυο δημιουργών αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού, εκτός από την αμοιβαία εκτίμηση, όπως φάνηκε τόσο από τα λεγόμενά τους όσο και από τις πρόβες, υπάρχει πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Όπως είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος, στις παραστάσεις αυτές ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα παίξει και μπουζούκι, ενώ θα παρουσιαστεί ένα από τα πέντε ανέκδοτα κομμάτια με στίχους του Σταύρου Κουγιουμτζή, που μελοποίησε πρόσφατα ο Παπαδημητρίου. Στην εισαγωγή του συγκεκριμένου τραγουδιού μάλιστα, βοήθησε συνθετικά και ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος και θα το τραγουδά στο πρόγραμμα.


To ΝΕΟ ΤΑΒΟΟ, θα λειτουργεί Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:00.
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Νικολόπουλος, Δημήτρης Παπαδημητρίου

ΝΕΟ ΤΑΒΟΟ:
Αντήνορος 42, περιοχή Κάραβελ,
Τηλ.: 210 7290322, 210 7258666.


 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!